torsdag den 24. maj 2007

Jeg syer og syer ....

På rollespil´s tøj, det går derud af. Næsten færdig, så skal jeg til at lege med klorin og div. ting så det kan komme til at se gammelt ud. Spændene om det lykkes. Måske noget sovsekulør og olie til sidst.


Imellem tiden er Nanna blevet syg og er på pencelin, helt på dupperne er hun ikke, lidt skal der ske af ligevel, så i dag har vi lavet en strand taske til vores sommerferie. Den er lavet af voksdug, en lynlås lomme og en mobil lommer er der også i den.
Mobil lomme.
Lommen til lidt af hvert.Tasken er blevet ganske god, så nu overvejer modre om ikke hun skal have en også.


I år går turen til Spanien med fly fra Hamborg, vi plejer ellers selv at køre.Syntes ikke vi gad sidde i en bil 2 døgn for at komme frem. Vi flyver på en fredag og har derfor sparet, så vi kan få en overnatning i Andorra, inden vi har vores mobil home fra lørdag. Vi har lejet en bil der står i lufthavnen når vi lander, den har vi hele ferien. Barcelona skal vi også besøge, regner med at tage toget derind, også har vi en hel dag derinde når vi skal hjem. Der skal

kikkes på sko og de må da have garn og stof et sted også. Vi har selv booket det hele, da der så er en del at spare. Da vi var i Kroatien fandt vi ud af at vi havde sparet 4000,- på vognen ved at booke direkte på pladsen. Indtil vidre har vi været heldige, så det er vi vel også i år.


Nå, nu vil jeg lige sy rollespil´s buksner færdig, så gidder jeg ikke mere i dag. Har været tidligt oppe i dag, så nu er jeg faktisk træt. Nanna sover sammen med mig i disse dage, så det er ikke den samme søvn jeg får, med at øre på klem. De kære børn !!

3 kommentarer:

Tina sagde ...

Nøøjjjj en lækker taske!!!! Den er jeg osse vild med!! :):) Føles den ikke stiv i voksdug?
RIGTIG god bedring til Nanna,... det er ikke spor sjovt at være syg :(

kludemutter sagde ...

Hej Tina !
Tak for roserne.
Den er lidt stiv og af ligevel ikke ;-))Den er behagelig nok at gå med.Det et købt i stof og stil i Odense.Tak, jeg tror det går fremad nu, pillerne hjælper heldigvis, det er tideligt at få blæde betændelse.

Gitte sagde ...

Sikken en fin strandtaske!!
Ved godt den er syet i voksdug, men mon ikke det blir lidt blødere ved brug?
Og rigtig god bedring med pigebarnet.. Altid træls at være syg og så lige til den lange weekend her.
God pinse