torsdag den 14. juni 2007

Indvielse af borg.

Der har i dag været indvielse af rollespils borgen på lyng fritidscenter.
Sikke nogle rammer de har nu, og nøj hvor har de arbejdet for den.
Therkild har knoklet dag og aften lige til det sidste, sammen med en masse frivillige unge og FLROL. Therkild er ham i midten af billede sammen med Lars der er leder af vores klub. Den rød håret dame er Jane Findal fra kommunen der indviede borgen. Så var der markslag og derefter Rollespils buffet.
En ting undre mig dog meget, for når man tænker på hvor meget tid alle disse børn og voksne bruger på dette. Hvor var deres forældre så lige henne, på en skøn aften som denne ?? Jo, de havde travlt med at sætte deres børn af så de kunne komme hjem igen. Interessere de sig slet ikke for hvad deres børn går og laver ??
Her er der en flok voksne mennesker der stiller op for vores børn tidligt og sent, når vi kalder eller har problemer hjælper de os, og nej de får hverken guld eller gods for det, tværtimod. De har gjort et kæmpe stykke arbejde med at få samlet penge og materialer sammen til borgen, og så kan forældrene til de børn som får gavn ud af borgen ikke en gang bruge 1 time på at vise deres respekt for deres arbejde. Ja, undskyld er jeg helt galt på den, når jeg bliver knotten over det ??

Så mange kommer der til hver Torsdag for at spille. De kommer gående ud af vejene med deres kostumer og våben. Det er faktisk et flot syn. 200 - 300 børn og unge spiller sammen og det er sjælden der er problemer de ikke selv kan løse.
Deres våben blive tjekket hver gang, sammen med tøjet. De må ikke have nogle hårde og skarpe kanter.

3 kommentarer:

lifeondyssen sagde ...

Hold da op en fantastisk borg .. deet må da være et hit for alle .. Ja desværre Yt er der forældre der ikke altid "har tid" til at opleve deres børn interesser !! Ærgelig at de ikke ved hvad de går glip af .. godt du og dine kære var der og bakkede op om det hele ;o)

baremona sagde ...

Takk for hilsen på min blogg! For en fantastisk flott borg dere har laget!!! Jeg har selv en sønn på 11 år som hadde elsket å være med i en slik rollegruppe!!! Utrolig flott!!!! Ha en flott søndag :)

kludemutter sagde ...

Tak, ja det er en flot borg.
Idag søndag skal vi op på efterskolen til elevdag.