fredag den 20. juli 2007

Slangen i pardiset.......

Hvis i har savnet Andreas på nogle billeder er det fordi han tilbragte det sidst af sin ferie sådan her. Mandag var de en tur på bananbåden og blev slået voldsomt af den. Lægen på pladsen sugede 60 ml. væske ud af hans ben og lagde en STOR forbinding om hele benet.


Så når de andre var på tur eller bade så han film på Cathrines lille app. Alt imens jeg passede ham og læse i mine bøger. Strikketøjet er så godt som ikke blevet rørt.

Andreas og jeg var med et andet fly hjem, hele 2 fly med mellem landig i Amsterdam. Vi fløj med KLM. Sikke en service de havde vi blev passet op i begge ender. Dresen blev kørt rundt i køre -stol og el. bil. Falk hentede os i billund. Vi valgt at sove ud hjemme, inden vi drog til lægen næste dag, da skaden jo var over 24 timer gammel. De mente vi kunne komme D.24, hvilket vores læge ikke kunne bruge til noget. Så torsdag sad Lars og Andreas 6 timer på skadestuen i Middelfart og ventede og ventede. De beholdte Andreas til idag, da de ikke var helt sikre på skaden omfang. Vi troede endeligt bare han skulle hjem og have forbindingen af.

MEEEEN idag fik vi lægens dom og sikke en. ØØØØØØØØV.

Andreas skal igennem en større operation på onsdag. Der er slået brusk af lårbens musklen og det bagerste korsbånd er beskadig og et stykke knogler hvor det skal sidde er slået af. Så det er noget med søm og skruer. En skade de normal kun ser ved alvorlige bil uheld. Så som knæ- lægen sagde det er ikke lige pice off cake. Hans knæ bliver aldrig godt igen. ØV-BØV.

Hvad nu med efterskolen, det tager lang tid at komme sig siger lægen.

Hvis det havde været en idræts efterskole ville lægen fraråde det, da det kan han slet ikke deltag i. Andreas er meget ked af det og frygtelig træt af det hele.

ALDRIG mere bananbåd. Jeg ved godt han er i live og der er det der er meget være. Men lige nu er det hele meget træls, og jeg syntes snart den dreng har prøvet nok af lidt af hver her i livet.

I weekenden skal vi holde fødselsdag for Nanna, næsten alle har sagt ja til at komme med meget kort varsel, så sker der lidt andet og næste weekend er humøret nok ikke lige til fest.

Ellers har det været en dejlig ferie med en brat afslutning.

6 kommentarer:

Laila-H sagde ...

Åh det var da godt nok en forfærdelig trist besked at få. Håber det går fremad med knægten

Tina sagde ...

Neeeii for filan hvor uheldigt :( Arme dreng! jeg håber det kommer til at gå mindst lige så godt eller helst bedre end lægerne spår!!! knus til jer alle

Anonym sagde ...

Stakkels knægt! Ae ham lidt fra mig!
kh
Marianne

Sus sagde ...

Træls måde at slutte ferien på, og at skaden var så stor, livet kan hurtigt ændres, men vi bliver jo nødt til at leve som om det ikke sker, ellers bliver alt for kedeligt.
God bedring med knægten, og held og lykke på efterskolen.
Sus

kludemutter sagde ...

TAK for jeres søde ord, de varmer meget.Vi glæder os til onsdag er overstået og vi har fået lidt mere klarhed over skaderne. TAK.

Gitte sagde ...

aii hvor træls..
Vi må jo bare håbe det bedste for Andreas!! Det er heldigvis sket før at lægerne tager fejl :-)
Heldigvis har I ham med hjem.. Pyhaa, når man har været tilskuer flere dage i træk til de dersens bananbåde, kan man snildt forestille sig hvad der kunne være sket!! Nøj, hvor det ser voldsomt ud ind imellem.
Held og lykke på onsdag, søde.