lørdag den 22. december 2007

Hjemme.

Jeg fik Andreas hentet godt hjem igår. Jeg må sige at det varmede mit hjerte, og bragte tåre frem i mine øjne. At se de store unger gå rund og kramme hinanden og ønske god jul og godt nytår. Kunne ikke lade være med at tænke på, hvordan det bliver når de for alvor skal sige farvel. Nu er han her for 14 dage, og der er kommet liv og nye ord i huset. Et ord vi høre i næsten hver sætning er kagearm, hvad det helt betyder er lidt af et mysterium for os. Det har vist ikke nogen betydning, når alt kommer til alt.

3 kommentarer:

Mona sagde ...

Det er nemlig rigtig skønt at se,at de har det godt sammen når de går på efterskole..
Og jeg kan sige dig Yt,det bliver frygteligt når de skal holde helt på skolen..Har prøvet det da min datter var færdig med på efterskole..
Uha,hvor var de ulykkelige.. Og vi forældre kan jo godt følge dem - Der er jo som regel nogle de bevarer kontakten med..Så hjælper det jo lidt på det.

Tina sagde ...

Det er også som om at et søskendeskab ændrer sig gevaldigt i de år. Og især når een er meget hjemmefra eller ligefrem flyttet hjemmefra ;):)

Skønt når familien er samlet :) Det er det jeg elsker allermest ved julen!!

Jette H sagde ...

Hvis der kom tårer i dine øjen i dag, så bare vent til "farveldagen"... uha,ddte var en hård dag,.. hver gang jeg så på datteren, så startede jeg også, til sidst måtte jeg gå :)
Go' jul til dig..