fredag den 4. juli 2008

Det roder


I mit hovede, syntes der er mange ting der skal på plads.

En mobil der blev hugget hos post Danmark, og som nogen syntes de skulle ringe til Bosnien og Norge på for ikke mindre end 9,763 kr, ja du læste rigtigt. Hvordan de har kunne gøre det er en gåde, hos sonofon mener de at de har hakket sim kortet. Så væk er Andreas tlf. nr og en mobil.
Den skulle ellers bare ordnes. Så pas på Post Danmark !! Eller rettere nogen af deres medarbejdere. Det kan blive et MEGET dyrt bekendskab.
Og klog af skade, send ikke sim kortet med ;(

Fru.Dahl er kommet hjem fra sygehuset. Er ved at udvikle sig til en gnaven sur dame, ingen kan gøre tilfreds, undskyld mor. Spændte på om hun nu kommer igang, det er et spørgsmål om vilje. Så vi venter i spænding på hvad der sker. 3 blodpropper i hjernen har så eftertrykkeligt sat sit spor. Det gode humør og humor er som blæst væk, der er hårdt at se på.

En søn der vender hjem glad og tilfreds, og som nu er ved at komme sig over at sige farvel til vennerne på Østeskov. Samtidig har han så fundet ud af at han bare gerne vil i gang med HTX, i stedet for 10 kl. Om det kan nåes ved vi først efter ferien. Ellers hedder det et grund førløb på en ungdomsuddannelse først og arbejde det næste år. Så må HTX vente 1 år, hvilken jeg måske tror ville være godt.

Jeg læser blogs ind imellem, mange kommentar bliver det ikke til, men i skal vide jeg følger med på sidelinjen. Håndarbejde er også en by i Rusland i disse dage, der er ellers nok at gå igang med, men det skal nok komme igen.

Idag kommer Nanna hjem fra lejer, skal blive godt at få hende hjem igen. Andreas er taget til Ålborg, op til en ven, de skal på Nibefestival på lørdag.

Lørdag, ups i morgen kommer Lars´s familie, til sommer fest. Så skal der hygges og spises til den store guldmedalje. Først er der lige lidt der skal forberedes, og en garage der skal gøres klar, hvis nu de kære vejr guder syntes vi skal have regn.

Det var lige lidt om rodet i mit lille hovede, som ikke rummet det samme som førhen.
Mon det er alderen ?? For huskeren er heller ikke det samme mere ,))

Håber snart at kunne fremvise noget andet, end disse mørke indlæg uden megen farve på.

Håber i hænger på, det gør jeg.

God weekend og ferie til alle !!

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

ja, det er hårdt at se på ens kære blive syge og ikke være sig selv, men desværre én af de fakta man må lære at forholde sig til. I skal jo også få lidt tid til at vænne jer til den nye situation, både jer og hende selv.
og uha, Post Danmark! jeg har flere gange sendt pakker til Danmark herfra, som man har kunnet fölge helt her fra mit eget posthus og til Kastrup flyveplads, men, så pludselig er den væk! og de er aldrig blevet fundet. så jeg er mere end lidt ambivalent i mit forhold til dem.
önsker om lysere dage til dig og dine!
kh.fra Island
Frida

Inger Risengaard sagde ...

Selvfølgelig hænger vi på !!!!
Håber du får en rigtig god weekend !
Jeg har lige modtaget nyt garn til "Viften" så nu er det forfra, men det bliver ikke lige i dag.

Knus Inger

Tina sagde ...

Sikken en masse du skal fylde dit hovede med!!
Jeg håber din mor får det bedre ovenpå den omgang. Min svigerfar var jo igennem turen for 1 år siden ca. Knus :)
Hm den der mobilregning hænger i vel ikke på??

kludemutter sagde ...

Tak, fordi i gidder læse om mit roderi ;)
Så er det ikke kun mig der er uheldig, der er desværer nok mange der har prøvet det. ØV.
På hesten igen , Inger selvom det godt nok er surt. Skal vi snart have kaffe ?
Jo,Tina der er kun os til at betale og det er gjordt.