tirsdag den 29. juli 2008

Tunis.

Turen gik videre mod Tunis. Lars havde godt nok fortalt lidt om Tunis og menneskerne der, meeen kunne det nu også passe. Vi ville gerne have været på en badetur, den blev hurtigt optaget, så valget blev istedet for en historist og kulturel tur. Vores guide var en herlig mand, der lige forstod at krydre historien.
1. stop var ved et bade sted. Det vi dag kalder weelness center, delt op i 2 et for mænd og et for kvinder. Der var bare lige det at når de havde fået nok at drikke fandt de hurtigt sammen, det måtte jo bare ikke hedde sig den gang.

The baths of Antonius :


På Birsa Hill ligger der et museum vi besøgte, uden for stod disse sten.
Dem kunne jeg jo ikke stå for.


Sidste stop på denne tur var ved Sidi Bou Said. Byen består af hvide og blå huse.
Her kunne vi handle, og nu måtte vi sande at Lars havde ret når ham fortalte at de mennesker ikke er helt som vi andre. Aldrig før er jeg blevet overfaldet så voldsomt at mænd, og børn der ville handle, det var formeget af det gode. Nanna og Andreas havde det skidt med det. Så var det vi takkede vores skaber for at vi ikke var på den tur der gik på markedet, for hvor vildt var det ikke lige der.


Vi valgte at gå lidt ud af byen og spise en is, til vi lige var kommet os lidt.
På vej til bage til bussen ville Andreas dog gerne købe en vandpibe med hjem og så måtte vi jo igang med at prutte om prisen. Det klarede han helt fint, fra 80 euro til 20 euro. Så nu har han et minde om de vandvittige handlende i byen.Dette navn på en bank var ikke til at stå for.

Så lige for sjov.Tunis bliver ikke lige steddet vi besøger igen, men nu vi er hjemme igen så kan vi jo heldigvis smile af oplevelserne. Næste dag ankom vi til Messina og en ny oplevelse ventede os.
Ingen kommentarer: