lørdag den 30. august 2008

Balsam for sjælen.

En tur på messe det gør godt. Hovedet er fyldt med nye ideer og inspiration, ikke det værste.
Der blev også handlet en bit, så nu er der nye mønstre på hylden. Her er lige lidt guf at se på.
Et af de gode stedder som altid bringer nye spændene ting og stoffer med er Sy og rens fra Sorø. I posen kom et mønster, for selv om vi kom kl. 10,30 var de kit med stof udsolgt, og de kunne ikke love at de kunne lave flere, derfor valgt jeg bare at købe mønstret. Billeder her viser slet ikke mønstret rigtigt, desværer. Måske det kommer det på deres hjemmesidde engang, når de får tid.
Et andet sted, hvor jeg ikke sådan plejer at handle havde de også rigtigt travlt. De havde en masse nye designs med til at sætte på pind så de kunne stå. De sødeste huse og hjerter og træer,
I posen kom juletræer og huse. Melly & me mønstre har jeg længe haft et godt øje til, så de måtte også med hjem. Uha, det er svært at vælge. Nanna var med Birgitte og jeg, så de 2 af mønstrene er hendes. Lidt smittet med patchwork baksillen blev hun.


Kirsten fra patchwork kælderen var også på plads, der var også nyt. En rigtig fin taske bl a., nej den kom ikke med hjem. Det kom i stedet for disse grydelapper, de er skønne. Hullet havde Kirsten ikke med, hun lovede at tage det med til Viborg næste weekend, hvor hun jo også skal op.

Lene fra Patchwork stedet, var der også. Hun havde sin søde mand og datter med, det kan jeg godt forstå, for der er altid travlhed i hendes butik. Hun kan trylle den ene lækre ting frem efter den anden, så fristet bliver man jo. I denne omgang blev det til stof til en tunika, tror jeg nok. Hun bor jo tæt på, så hun er nem at besøge. Hvis jeg lyttede rigtigt åbner hun også snart en netbutik, så glæd dig.Der var mange andre dejlige butikker også, messen er bestemt et besøg værd.
Så nu er jeg varmet op til næste weekend, hvor vi selv skal til Viborg med en stand,
måske der bliver tid til et hurtigt kik rund deroppe. Neej, det er nok ønsketænkning.


6 kommentarer:

ELIN - "The quilt maiden" sagde ...

Den messa kunne eg tenkt meg å vere på!! Besøk bloggen min i dag og sjå på min challenge.
Ha ei fin helg!

tankerogspin sagde ...

Det ser ud til at ha' været en rigtig hyggelig tur, og fine ting du har bragt med dig hjem.

Tine sagde ...

Sikke nogle dejlige ting du skal igang med at lave.
Det er altid godt at komme på messe og få nye ideer og inspiration.
Og brugt penge :-))

Tine sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Angelika sagde ...

Jeg koebte samme moenster og lidt til ;-) Det var hyggeligt at moede dig :-)
kh
Angelika

Anonym sagde ...

Har du lige købt stoffet også? Til fuglehusgrydelapperne. Jeg har noget af det også købt hos Kirsten Juhl. Jeg tror jeg har haft det i 10 år. Jeg er imponeret, hvis det er noget du lige har købt. :-D

Jette/Thyborøn