søndag den 3. august 2008

Tid til forandring.

I morgen ved denne tid har jeg fri fra arbejde, en underlig tanke. Efter at have gået hjemme i næsten 2 år, dejligt bliver det og jeg tror jeg når det samme. Godt skal det blive at komme ud og gøre noget lidt mere meningsfyld, at komme ud til Ulla og Laila. De første 3 uger har Laila godt nok ferie, som er meget vel fortjent.
Ene om at skulle ud af døren er jeg ikke. Andreas har valgt at droppe et år mere på efterskole, og starter istedet for på Hansenberg i Kolding, med et grundforløb i Strøm, styring og it. Med tanke om næste år at starte på HTX i kommunikation/it og Engelsk.Med mindre han bliver så glad for grundforløbet at han går videre med en uddannelse den vej.
Nanna skal om godt en uge starte på en ny skole, da den hun gik på kun går til 6 kl. Det bliver også noget ganske nyt og spændene, da hun har valgt den internationale linje. De kommende uger bliver spændene for os alle, der skal nok blive en livlig sludder om alle de nye forandringer ved spisebordet.
Skal du og din familie også have
forandringer i skole og på jobbet ??

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke en masse nyt der skal starte for jer i morgen...Du arbejde, Nanna ny skole og Andreas også en ny skolegang.Held og lykke og god vind :-)

Laila-H sagde ...

Rigtig god fornøjelse med dit nye arbejde. Det bliver også spændende at høre om

Tine sagde ...

Hvor det lyder spændende med alt det nye der skal ske.

Vi har ikke så mange nye ting iår.
Men man ved jo ikke hvad fremtiden bringer :-)

Held og lykke med det hele.

kludemutter sagde ...

Tak skal i have.
Nej,det er aldrig godt at vide hvad fremtiden bringer.

Jette sagde ...

God vind med alle de nye ting, der skal ske for jer i den nærmeste fremtid :)