søndag den 12. oktober 2008

Arbejds ferie.

Efter der er kommer nye vinduer i stuen og værelser i sidste uge. Tager vi selv tråden op, ferien skal bruges til at sætte Nanna`s værelse, og soveværelse i stand. Vi fik gipslofter op, i næsten hele huset for snart 3 år siden, i forbindelse med en større renovering af huset. Så nu mangler værelserne nye lofter, og det er tiden nu. Det mørke loft sluger meget lys på Nanna´s værelse og lyserød er ikke hot mere.

Dette skønne store troldetræ skygger også meget for lyset ind på værelset. Derfor skal det også have en kraftig beskæring igen, det vil vi have hjælp til for at det stadigvæk ser pænt ud. Jeg er nemlig ikke til at styrer med en grensaks i hånden. Spørg bare min svoger og Lars ;o

Soveværelset flyttede vi ind i som det var, da vi ikke orkede mere den gang. Helt ærligt nu kan jeg ikke klarer den lyseblå farve mere. Så når vi nu har lånt gipshejs og skruemaskine, skal det også have en tur.Så her i huset holder vi arbejds ferie.
Glæder mig til at se de endelige resultater,
men der lige lidt arbejde der skal laves først.
5 kommentarer:

Fríða sagde ...

uha! I har meget for, men det bliver nok rigtig dejligt når det er færdigt.
kh.fra Island
Frida

kludemutter sagde ...

ja,det må vi håbe.
Har i også ferie på Island ?

Yt.

Tine sagde ...

Sikke da en masse arbejde.

Men det bliver da fantastisk når det bliver færdigt!

God ferie :o)

strikke_jane sagde ...

I/du må ha' rigtig god arbejdslyst. Ikke lige så spændende, mens det står på, men bagefter...ja, der er det bare lækkert. :-)

Anonym sagde ...

God arbejdslyst...jeg vinkede da vi kørte forbi din by i dag...vi tømte det lager, I tømte den anden dag...