lørdag den 22. november 2008

Frisk luft i lungerne.

Den nye bro under den gamle.En tur under den gamle lillebælts bro, blev det til igår.

Ren og skær luksus, at gå tur sammen en fredag formiddag.

Lars trængte ti at blive luftet efter halvanden uge i sengen.


Så vi gik den tur vi så ofte har talt om.
Bestemt ikke sidste gang, der var mange mulighedder for gå ture under broen.
Lidt historie fik vi også, helt sjovt at læse.Sådan ser den ud fra neden.Lige et billede af den første sne i år.Toget på vej mod Fyn, underligt at se det fra denne side.Dyr var der også, der gik en helt flok og græssede.


Mos, jeg er vild med mos.

Måske det er her jeg skal hente mos til jul dekorationerne.

En dejlig tur, der skal gentages.


Lige over boren, sving bilen ind på den første p. plads.

Så kan du også komme under broen.3 kommentarer:

Britta sagde ...

Det må vi da prøve en dag. Jeg har familie der bor næsten lige under den nye bro så den har jeg været under masser af gange, men den gamle er jeg kun tæt på når jeg sidder i toget...

annestuds sagde ...

Kære Yt
Hvor sjovt. Jeg sidder og bliver helt rørstrømsk. Hvor har jeg tilbragt mange timer ved eller på broen som barn. Min morbror Einar havde købmandsbutik lige neden for broen og vi unger fornøjede os med at tælle vogne på godstogene eller at se, fra hvor mange landsdele bilerne på broen kom fra(det var dengang man kunne det). En anden sjov ting er, at min første mands farfar var den trafikminister (Niels Peter Fisker), som indviede broen i 1935.
Mange kærlige hilsner
Annestuds

Fynpige sagde ...

Neeeeejjjj hvor jeg savner alt det "der hjemme" !!! Kommer tit til Fredericia, men vi når ikke altid at se alt det skønne omkring broen !! Så jeg er på jagt efter et sommerhus til leje, så vi kan tage "hjem" noget mere!! Tak for de smutte fotos !!