tirsdag den 4. december 2007

De skal ikke komme her.

Hos dette firma stod der idag dette i deres kalenderlåge :

04-12-2007
Det er dejligt at få et julekort. Det viser jo, at nogen har tænkt på én og ønsker én det bedste. Til gengæld ville jeg ønske, at den omsiggribende tendens med at sende en lang, fotokopieret beskrivelse af det samlede liv i 2007 hos familien Nielsen snart ville gå af mode. Jeg mener – hvis man ikke har holdt så meget kontakt med familien Nielsen, at man ved, at teenager Magnus har været på efterskole i Tappernøje, er man faktisk ikke vildt interesseret i at få det at vide. Plus at skrivelserne ikke ser nær så pæne ud på en hylde som et kort.

Helt ærligt så blev jeg s.. sur på dem, hvordan kan de tillade sig at skrive det. For det er sådan nogle julekort jeg elsker at skrive og sende ud. Ikke et kort hvor der bare står glædelig jul og godt nytår. Nej, alle får et brev om året i vores hus. Det kan godt være at de fleste ved hvad der er sket her i året der er gået, men hvis i vidste hvor meget glæde det bringer hos ældre familie medlemmer som bor langt væk. De føler stadigvæk de kan følge med i vores liv og ikke mindst i vores børenes liv.

Så hvis det er fordi de så ikke kan sælge deres små julekort, tager de grusom fejl. Jeg plejer nemlig bare at folde julebrevet og lime det fast på kortet så det kan åbnes.

Og den glæde skal de skutte ikke tage fra mig bare fordi de ikke kan sælge deres kort.

Forøvrigt så er mine jule kort på vej med posten herfra, der er flere hvor de kommer fra.
Mens jeg skriver dette indlæg kom de ind af brevsprækken, og de er bare så fine. Glæde mig til de skal sende ud i det ganske land.
Elsker den skæve streg Liselotte har og nu også hendes datter Oline.

I øvrigt er det en rigtig dum dag. For jeg blev revet ud af min seng, ved at der blev ved med at køre det ene udrykning køretøj efter det andet fordi ude på den store vej. Ud og op og se hvad der skete, for Nanna stod nemlig skolepatrulje der oppe til morgen. For at se det var sket en stor ulykke. En presse fotograf gik fordi os og i farten hørte både vi voksne og børn at der er mindst 1 - 2 om kommende. Så han skulle bruge flere folk til at dække det, og hvad det så lige skal gøre godt for aner jeg ikke. Så jeg har en frygtelig uro i kroppen, for tænk nu hvis det er nogen vi kender og hvis ikke er det jo lige så frygteligt. I guder hvor er jeg tynd huddet når sådan noget sker, jeg har så frygteligt nemt til tåre.

At jeg så har hovedet fyldt at snot og kroppen er mærket af influenza gør det ikke bedre, men en biting når sådan noget sker.

7 kommentarer:

Tina sagde ...

FY for den Yt,,, sikken en opvågning og sikke nogen tanker man når at få! Jeg kender det kun alt for godt...
Det er en lille by jeg bor i og er der udrykning,så sidder jeg også på stilke og lytter og har det skidt :(

AJ det med julekortene er da noget bavl! Jeg ser det som en kærkommen mulighed for at modtage et håndskrevet kort med lidt opdatering om hvordan det går.. plus det dejlige ønske om alt godt i det nye år!!! Så skrot deres bavl om at det er forkert :):)
Jeg har lige modtaget mine julekort fra samme sted :)

Mette G. sagde ...

Hej Yt

Jeg er SÅ enig med dig mht. julekort. Jeg skriver også på computeren om året, der gik - men det bliver dog lavet som et julekort, der kan stå fremme.

At sende et julekort, hvor der bare står Glædelig Jul og Godt Nytår, er for mig det rene spild af porto og heller ikke videre morsomt at modtage.

Lyder ikke rart med al den udrykning.

Kh
Mette

kludemutter sagde ...

Nej, det er ikke sjovt med de udrykninger.
Har lige læst at det er en 44 årig kvinde der er kørt ind i saltbilen og dræbt på stedet.
Dejligt at der er andrew end mig der skriver sådan julekort ;)

GitteB sagde ...

Det firma - flabet! Hvad ved de lige om folks julekort-skrivnings-vaner?
Udrykningen - argh! Kan sagtens følge dig - vi bor ikke langt fra en motorvej og hører det tit. Altfor tit. Man gyser hver gang.
KH Gitte B

Jette H sagde ...

Skriv julekort som man lyster, det er dejligt at blive opdaterer omkring familie og venner´s liv og levned. Tragisk ulykke... Go´bedring... (det kommer langsomt, taler af erfaring)

Mona sagde ...

Jeg synes også at man skal skrive julekortene,som man selv vil og synes bedst om...
Jeg synes personligt at det er skønt, hvis det er nogle man ikke taler med så tit, at få lidt at vide om, hvad der i deres familie er sket i det forløbene:-)

Line sagde ...

hvor er jeg enig med dig om de julekort, jeg skriver også julebreve i stedet for de meningsløse julekort med god jul og godt nytår.

Knus

Line