onsdag den 30. maj 2007

På den igen.

Her sker ikke så meget lige nu. Jeg strikker på min bluse fra Bette Design. Har syet min svigerindes t-shirts færdig.Lagt svigermor t-shirt op på ærmerne, så nu skal elastikken bare i Cathrines nederdel, og bordet skulle være ryddet for de trælse opgaver. ÅÅÅÅÅÅÅ NEJ, har lover at sy flere bade damer, så det er jeg faktisk i gang med, det bliver RIGTIGT godt at få dem ud af huset, så laver jeg altså ikke flere. Niksen-biksen.

Sad i går aftes og prøvede at ligge en kalender på min blog, men nej, det ville ikke lykkes, så hvis du ved en der er til for ikke nørder, må du gerne give et tip. Uha, der går lang tid med at fisle med sådan noget. Så er det jo bare dejligt når det lykkes.

Nå, jeg må vist hen til damerne ellers bliver de jo aldrig færdig.
Der er så meget jeg glæder mig til at komme i gang med bagefter, sommer tasker i alle farver, nåle bog, brun nederdel, bog omslag, noget der er hemmeligt i nu, for der er en her i huset der skal fejre sin fødselsdag i Spanien, så jeg har lige noget jeg skal have lavet til N...., strand taske til mig selv og alt det andet. Det kribler for at komme i gang.

1 kommentar:

lifeondyssen sagde ...

"her sker ikke så meget lige nu" Yt for pokker jeg bliver helt forpustet når jeg læser dit indlæg .. ;o)
Du har jo gang i en masse men du kan jo lide det :o)
God fornøjelse og jeg glæder mig til at se det hele.