mandag den 21. maj 2007

På tur.

Søndag tog vi på tur med ungerne, Nanna havde sin veninde Anna med. De er dejlige sammen de 2, de kan grine og pjatte. Selvom de står med et ben i at være voksen og et ben i at være barn, heldigvis er de mest børn i nu De er også kun lige på vej til de 12 år. De bliver bare så hurtigt voksne, eller de prøver på det. Hvorfor ved jeg ikke, de skal jo nok nå det.Her er de ved indgangen til Danfoss universe.Anna og Nanna.

Andreas .

Som han så smukt sagde: mor du skulle prøve, så kan du se hvor stor din r.. er, jo tak min ven.

Det måtte jeg jo så lige, men det var ikke noget billede værd. Så det må i gætte jer til, jeg har set det.


Nansen i gravemaskinen, tungen lige i munden. Det gik helt fint.

De pumper vand og de pumper, alt imens de skriger af grin.


Vi havde en dejlig dag der. Ville dog ikke anbefale stedet med små børn, de skal nok være omkring de 10 år. Der er nok at prøve, flot park og flinke mennesker.På vejen hjem kørt vi lige til Gråsten slot og drak vores kaffe.

Fik en snak om at være Kongelig, om det nu ville være så sjovt. Andreas ment det er frås at de har så stor en have, men mente samtidig at det kunne være sejt at være Prins Christian med alle de ting han får og kan. Det har jo så bare lige en pris og kunne han nu leve med det.Her sidder alle mand og ser på blomster og drikker kaffe og sodavand og spiser kage.


Min prinsese.


Hjem vi skulle, der er jo en skole der kalder. En dejlig dag havde vi.

Strikket og spillet i bilen blev der også.

1 kommentar:

lifeondyssen sagde ...

Det lyder nu sjovt i Danfoss Universe .. ser nu også ud til at I har nydt dagen !