onsdag den 1. august 2007

HOVSA.......

Kender du dette syn ???

Det skulle have været min morgen mad. Hvad der gik galt ??? jov, jeg ville se mail, glemte alt om franskbrød og brødrister. Indtil der sneg sig en mærkelig sveden lugt ind af døren til computeren. Og så kom jeg op af stolen. Så det blev en ommer ;-)))
I dag skinner solen, dejligt. Vi skal ind til staden, Andreas skal have nogle bukser der kan gå ud over gipset. En fremmed ordbog og de skal begge to vist have fyldt penalhuset op igen. Ja, aldrig har en ferie gået så hurtigt. I næste uge har Lars sin sidste uges ferie og så var det vist det for denne gang. Weekenden er den sidst, inden Andreas starter på efterskolen.
Jeg/ vi har ikke lavet det vilde i disse dage er jeg bange for. Der er gået rigtig mange timer ved computerene, har set på blogs leget med billeder ikke at der er kommet det helt vilde ud af det.
Ville så gerne lære at lave billede collages, har lånt bøger på biblioteket, det emne havde de ikke lige skrevet om, SÅ hvis du kender en webside eller bog der beskriver hvordan man gør må du MEGET gerne ligge en kommentar til mig. TAAAK !!!!!!!!!!!
Det strikket og hæklet tørklæder er blevet færdigt, billede kommer senere.
ÅÅÅ, jo i mandag´s var Nansen og jeg en tur i Odense. Kom til at gå ind i tante grøn, de er så søde der inde. Nanna fik garn til en vest og jeg......
Jooo, ser i jeg helt bidt at de her små modeller de har, kender ikke nogen der er gravid, men tææænk nu hvis.... Så der hoppede 2 modeller i posen til mig,
en lille vest med ugler som nogen jo kender fra en cardigan og den mest søde lille pige cardigan. Kan desværre ikke vise nogle billede af dem, da det billederne der er på opskriften er meget dårlige, ja nærmest en sort klat. Og nej, jeg venter mig ikke. Det er over, fik nemlig fjernet min livmoder i April månede.
Nå, nu vil jeg løsrive mig herfra. Skal vidre i dagens program.
HEJSA !!!

3 kommentarer:

lifeondyssen sagde ...

Tiden og tankerne kan være en flok banditter til tider ;o)
Lyder dejligt med en shoppedag og ellers hygge resten tiden ..

Anonym sagde ...

hey! i'm going to cali this weekend and won't be back until september...here is the website i was talking about where i made extra summer cash. Later! the website is here

HANNE sagde ...

Hvad med flickr, der kan du lave forskellige collager???