søndag den 19. august 2007

Hvad sagde han ?

Andreas er hjemme på weekend, dejligt. Vi hentede han fredag sidst på dagen, Nanna og jeg blev sat af ved Ikea i Århus, imens kørte Lars det sidste stykke til Hobro efter ham. Da de samlede og op igen kom Lars listende ud af bilen, med et stort smil på læberne. Du skal bare høre ham.
Og ja, vores søn talte det mest Sjællandsk jeg længe har hørt, øøøø er det min søn der siger sådan. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan han lydder næste gang han kommer hjem, for der kommer ca. til at gå ca.3 uger inden vi ser ham igen. Bortset fra han lige skal hjem og have gipsen af på onsdag. Fredag aften var han ude af døren til computer overnatning hos en kammerat. Så det var sådan lidt goddag og farvel, lørdag formiddag var han her igen dejligt.
Nu kunne vi endeligt høre lidt om alle oplevelserne, han stor trives skøønt.

2 kommentarer:

Karina sagde ...

Sjovt at sprog er så forskelligt når Danmark er sådan et mikro-land. Hvad kan det dog ikke nå at blive til inden han kommer hjem igen :-)
Efter mit ophold i Jylland over en periode på 5 år var jeg ikke længere "ren" i sproget da jeg returnerede til Sjælland....og jeg bliver det nok heller aldrig mere - der er mange ting der hænger ved :-)
Hilsner fra
Karina

kludemutter sagde ...

Det er også utroligt,nogen fanger det med det samme. Han er en af dem. time sammen med familien fra fyn og han er fynsk.