søndag den 5. august 2007

Ikke så meget

Der sker ikke så meget i disse dage. Det er ikke håndarbejde jeg får lavet mest af. Fredag tog Nansen og jeg på shoppe tur til storbyen København, drengene tog til Tyskland og handlede drikke varer og slik. Nanna og jeg havde en dejlig dag i KBH. Vi tog strøjet fra den ene ende til den anden, fik se på garn og lidt stof. Der kom et par nye sko med hjem til Nanna. Lilla garn til mig, kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft noget i lilla. Det skal blive til denne model, som jeg syntes er sej til vinter, vil dog have et lang ærme i den. Købt hos Bette design, betjening i top klasse. Ellers hygge vi os bare og så på mennesker.
Lørdag var der dømt hygge aften, sidste lørdag inden Andreas skal starte på Efterskolen. Vi fik god grill mad, grinet og snakket Vi skulle også se en film sammen, valget faldt på Da Vinci mysteriet. En god film, syntes vi.Den kan vi godt anbefale. Jeg kom også til at leje The Queen, har bare ikke nået at se den inu. Måske i aften eller imorgen.
Idag søndag, smuttede formiddagen med at se på blogs, uha der er mange spændene og en masse inspiration at hente, så nu er der igen nye ting at gå igang med.Skøøønt. Lars har været flittig i haven, så nu er den så fin.Ungerne har været ude hos vennerne, godt det snart er hverdag for dem igen.Kaffen kørte vi over til min søster og svoger og fik, de knoklede ude i haven, de to har altid gang i et nyt projekt. NÅÅ, jo min søde sagsbehandler ringede i fredags, hun havde meget travlt og ikke haft tid til at se på min sag. Men nu arbejde hun over på den, så der kan ske noget snart. Den forfalder til Oktober, så i snart et år har jeg gået her og der er ikke sket en disse. Er spændt på udfaldet, ville gerne snart have afklaret min fremtid, ønsker mig et fleksjob.Nu rumler min mave, jeg skal ind og spise, dejligt !!!!!

1 kommentar:

lifeondyssen sagde ...

Sikke dejlige dage I har haft.
Skægt jeg har også luret lidt på dit nye strikkeprojekt den er nemlig super smart men har gang i for meget pt :o)
Håber din sagsbehandler snart kommer ud af buksen det er da også lang ventetid !!
Mette