onsdag den 12. september 2007

I Danmark...

I Danmark.... kan du få leveret en pizza hurtigere end du kan få en ambulance.

I Danmark.... tror folk de lever sundt når de bestiller en dobbelt cheeseburger, en stor pommes frites og en Cola LIGHT.

I Danmark.... skal man gå helt ned bag i supermarkedet for at købe mælk og grønsager, og derefter stå i kø. Tobak og spiritus kan købes lige ved døren.

I Danmark.... bruger folk hele deres liv på at opbygge en gigantisk kapitalpensionskonto (så de kan leve fedt, når de bliver gamle), samtidig med, at de ryger, drikker og stresser sig ihjel inden de er fyldt 60.

I Danmark.... Er bankens yderdør altid åben og bankassistenterne sidder i åbne kontorlandskaber uden panserglas, men kuglepennen ved skranken er lænket fast.

I Danmark.... Stiller man for 250.000 kr. bil i indkørslen, fordi der ikke er plads i garagen, hvor den punkterede trillebør, de slidte vinterdæk og den 12 år gamle plæneklipper er låst inde.

I Danmark.... bruger man gladelig for 10 kr. ekstra benzin for at finde en tank, hvor man sparer 8 kr. ved at tanke op.

I Danmark.... Brokker man sig over at man skal betale 180% afgift på en ny bil, og køber en ny bil hver tredje år.

I Danmark.... har folk, der kun forlader deres lejlighed for at arbejde og købe ind, en mobiltelefon og en fritids/ulykkes forsikring.

I Danmark.... siger regeringen, at uddannelse er nationens fremtid, selvom de skærer i universiteternes budgetter og forringer uddannelsesniveauet år efter år.

I Danmark.... beklager forældre sig over at deres børn får for lidt motion, og køber en Playstation til dem i julegave.

Jo, det går RIGTIG godt i Danmark.

Lidt at tænke over, der er da noget jeg kan nikke genkendene til. Vi er jo kun mennesker.

4 kommentarer:

MarianneS sagde ...

Ja, der skal jeg da lige love for, at du ramte sømmet på hovedet!
kh
marianne

Janne sagde ...

Det er meget rammene og faktisk for forfærdeligt når man tænker over det

Bettina sagde ...

Nårh ja, det er jo sandheder med modifikationer og undtagelser...og forklaringer (gad fx godt se folk stå i en bank - lige efter fyraften - og lede irriteret efter en kuglepen for i en fart at få overstået den pokkers underskrift på en hævning! *s*). Men det er jo altid meget pudsigt at sætte det meget sort /hvidt op. :o)

HANNE sagde ...

Så sandt, så sandt....en dag keder vi os ihjel...