lørdag den 1. september 2007

Viborg.

Birgitte og jeg drog på hus flidsmesse i Viborg, vi glæde os meget, op og solle skulle vi.
Desvære blev vi klogere, jo der kom lidt i kurven. Ikke så meget garn og stof som vi måske havde regnet med. De virkede trætte udstillerne Et sted fandt vi en bog og opskrift Birgitte gerne ville have haft, men nej, begge dele var desvære udsolgt i sidste weekend på patchwork messen, et andet sted stod der en masse damer og så på stof der blev rullet om reb og lavet til tasker og andet, de ville gerne haven bogen, men nej, den var desværre ikke udkommet i nu, hvorfor tager man en masse modeller med som ikke kan laves, når nu der står en masse kvinder og gerne ville i gang. Et 3 sted fandt vi en flot poncho, vi gik faktisk tilbage efter den. Der var med freestyle strik og hækling på den, Birgitte spurte til den, det var der flere der gjorde, de fik også en forklaring på fremgangs måden, besluttede sig til at købe garn og opskrift, men nej, den var altså ikke lige lavet i nu, hvorfor slæber man en model med uden opskrift. Ja, undskyld kære udstillere jeg ved godt det er et kæmpe arbejde at tage på messe, men bliv dog hjemme i stedet for at komme halvt, for vi andre der river en dag ud af kalenderen har altså nogle forventninger. Vi blev enige om at vi selvføldig også bliver mere kræsne, men så kræsne er vi nu heller ikke at vi ikke plejer at kan finde noget at slæbe med hjem.
Garn hos garn.dk fandt jeg dog dette garn, det skal bruges til Ruth´s hyld nederdel. YES, så kan jeg komme igang med den. Det er lucca fino, så er det planen at jeg vil lave Bente´s livstykke i koks grå til, det bliver så flot, ja det gør.
De søde piger fortalte at de har lager salg, samme weekend som der er håndarbejds messe i Fredericia, det er den sidste weekend i Oktober.
Nå, ses vi !!!
Hos ønskefe fandt vi lige lidt glas, sikke nogle søde piger, fulde af gode ideer. De ville opdatere deres hjemmeside når de kom hjem. Kik der er meget fint. Til børn i alle aldre ;-)


Denne kæde var det første vi faldt over, den måtte med hjem. Havde faktisk set den i et blad og siddet og savlet over den, HA nu har jeg snart selv en. Der skal lige monteres en lås.
Birgitte fik også en, så nu kan jeg bruge min knapmaskine med bedre samvittighed.
Tak for en god handel Birgitte !!


Mens vi trak frisk luft komme denne gæve pige flyvende ud til os, hun var faktisk på vej til Vejle til rokketræt, dejligt at hilsen på dig Gitte. Du er altid så fuld af liv.
Nå alt i alt havde vi en dejlig dag, den blev knap så dyr som den kunne have været, så er der lidt til messen i Fredericia ;-D


2 kommentarer:

Anonym sagde ...

øv, når forventningerne er højere end udbyttet. Håber for dig og jer at turen til Fredericia bliver bedre:-)

kludemutter sagde ...

ja, vi skunne godt have brugt sy og rens der i går.