mandag den 22. oktober 2007

Hjemme igen.

Ja, vi er kommet hjem igen. Vi kom hjem lørdag aften. En dejlig ferie er slut, hurtigt fik den ben at gå på. Der blev badet, gået en tur, en dag blev tilbragt i Lübeck. Gaver fik jeg også, creme til krop og ansigt, gavekort til ansigts behandling, en strikke bog af Marianne Isager og en lækker pung fra Tante Grøn. Skøøønne sager...
Søndag holdte vi fødselsdag for min familie, der blev vasket og pakket igen. Andreas blev kørt op på efterskolen igen, så nu er her stille igen......
Billeder, ja dem vil jeg gerne have vist jer nogle af, men det program der fulgt med til at hente billeder over i computeren med vil ikke. Alt begyndelse er svær, og igår orkede jeg ikke at lede efter noget på nettet og Lars var kørt med Andreas og trængte sikkert også til et hvil.
Den "gamle" kamera smuttede med til Hobro, Andreas mangler at kunne tage billeder til sin portefølge.
Strikke pindene har vist også mere eller mindre holdt ferie, jeg er den eneste i hele vores familie der strikker. Så det blev kun til lidt når vi kørte.

Så nu er det mandag og hverdag igen, med alt hvad det indebær. Skal have syet en sidste bade dame, hvorfor var det nu lige jeg fik sagt ja til at gøre det. Skal vist bare gøres, også skal der filtes, kom til at købe en lækker filte bog i Tyskland til 100,- her hjemme havde den nemt kostet 250,- helt ny udgivet bog. Så nu kribler det i fingerne at få dem i noget sæbevand og uld.
Denne meget dygtige filter komme vist endeligt efter lang tids venten med sin filte bog. Uha, den har jeg glædet mig rigtigt længe til. Så nu smutter jeg, der skal bestilles bare lidt.

Kan i alle have en dejlig dag !!!

6 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Jamen velkommen hjem til hverdagen igen...

kludemutter sagde ...

Tak skal du have Charlotte.

lifeondyssen sagde ...

Hej Yt
Velkommen hjem igen. Sikke deklig gaver du har fået dig :-)
Jeps hverdag er det igen .. kunne godt bruge flere ugers ferie ;-)
M

Anonym sagde ...

Velkommen tilbage, og ja det er blevet hverdag igen. Vores store er tilbage på efterskolen, min glemte både det ene og det andet herhjemme fniis, så kommer han vel snart hjem igen?

kludemutter sagde ...

Jep, det er super gaver.Både til krop og sjæl.
Nåå Anne er det bare sådan man skal gør for at de kommer hjem lidt oftere ;D

Marianne S. sagde ...

hej
Jeg kan se, at du har fundet ud af at overføre billeder til computeren - men ellers er det en god ide at investere i en kortlæser der bare plugges i usb-stikket på computeren. Så kan du vælge, åbne (i et billedprogram) og omarrangere dine billeder via Denne Computer. Sådan gør jeg - og jeg syns, det er MØJ nemmere end alt det andet kamera-software.
kh
marianne