tirsdag den 13. november 2007

De første nisser er flyttet ind.

Nu har de også ligget i en plastik kasse siden januar mnd. og ventede på at de skulle syes.
De er købt på januar tilbud i panduro hobby. Har luret at de sætter deres Tilda juleting ned i januar mnd. Så der har jeg været heldig et par gange, det var også sådan at jeg købte det første kit til mine bade damer.

Ikke at jeg er i jule humør, det kommer nok. Uden for skinner solen så flot, så lige nu er det svært at forestille sig sne dækket land skaber, det er ellers bare så kønt når det hele er dækket at et lag sne, og haven ligner naboens. På bordet venter et sæt kegle nisser, de er broderet og skal syes sammen som en trekant og fyldes ud. Hvor længe de har ventet på at blive færdige, ja det ved kun jeg og de. Snart kommer Lars hjem, så skal vi op og stemme. Bagefter skal jeg på mit Adobe photo kursus, 3 gange tilbage er der. 10 gange ialt, og det klogere.
Ka´i alle have en god valg aften, til jer til ser det. Det er godt at strikke til.
Lidt spændene er det jo.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Yt, jeg er helt vild med Tildas ting,, har også et par i en af de der 70 kasser..og får helt lyst til at sy flere af dem.

kludemutter sagde ...

ÅÅ, Anne kan du snart huske hvordan jeres tinge ser ud. Det må da næsten blive bedre end juleaften at kunne komme på plads igen.

Tina sagde ...

Årh hvor er de skønne!!! Men det er Tilda's ting jo ;) Men de skønne nisser der er da bare SÅ søde!

Anonym sagde ...

yt, ja tænk at få hele 70 kasser i julegave, vi glæder os gør vi

lifeondyssen sagde ...

Heldigt der ikke er langt til jul ;-) .. søde er de :-)