varm cacao, med fløde skum. Er der ikke en der kan fortælle mig hvordan man laver sådan en fra bunden, med god chokolade Jeg er træt af varm med mælk med et eller andet pulver i. Jeg vil have noget der smager af noget. Tager man noget god chokolade og smelter i varmt mælk ?
Hvis jeg vil lave 6 krus, hvordan er blandings forholdne så ?
Ja,ja vi har vel alle vores trang til et eller andet ;))
7 kommentarer:
Tja, det ved jeg egentlig ikke, men skal i dag til Emil´s chokolade her i Sorø, skal spørge ham..han har sikkert et godt råd.
Her i huset bruger vi købt cacaomælk (Mathilde skummet) varmer det op, og kommer så enten noget mere cacao i (rystet op i lidt vand) eller smelter en plade chokolade der i.... selv garvede chokolade-drikkere tror, det er gammeldaws chokolade.. Go' fornøjelse :)
Anne, ja han må vide noget, hvis ikke det er en fabriks hemlighed ;)
Jette, det lydder godt, den skal prøves. MUMS ;)
Hej Yt.
Kig evt. her:
http://www.danish-deli-food.com/Danish/cookbook/recepprint.asp?recid=156
Mange hilsner Tina
Den her opskrift er afprøvet her i huset og den er rigtig god. :-) God fornøjelse.
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=8854
Uhmmmm bliver helt syg efter lækker chokolademææælk!!! *SUK* :)
MUMSE MUMSE den er skrevet ud. Lydder lige som den jeg ville lave.
Tak.
Send en kommentar