onsdag den 21. november 2007

Hjælp til go´gammeldag´s

varm cacao, med fløde skum. Er der ikke en der kan fortælle mig hvordan man laver sådan en fra bunden, med god chokolade Jeg er træt af varm med mælk med et eller andet pulver i. Jeg vil have noget der smager af noget. Tager man noget god chokolade og smelter i varmt mælk ?
Hvis jeg vil lave 6 krus, hvordan er blandings forholdne så ?
Ja,ja vi har vel alle vores trang til et eller andet ;))

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tja, det ved jeg egentlig ikke, men skal i dag til Emil´s chokolade her i Sorø, skal spørge ham..han har sikkert et godt råd.

Jette sagde ...

Her i huset bruger vi købt cacaomælk (Mathilde skummet) varmer det op, og kommer så enten noget mere cacao i (rystet op i lidt vand) eller smelter en plade chokolade der i.... selv garvede chokolade-drikkere tror, det er gammeldaws chokolade.. Go' fornøjelse :)

Kludemutter sagde ...

Anne, ja han må vide noget, hvis ikke det er en fabriks hemlighed ;)
Jette, det lydder godt, den skal prøves. MUMS ;)

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hej Yt.

Kig evt. her:

http://www.danish-deli-food.com/Danish/cookbook/recepprint.asp?recid=156

Mange hilsner Tina

strikke_jane sagde ...

Den her opskrift er afprøvet her i huset og den er rigtig god. :-) God fornøjelse.

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=8854

Tina sagde ...

Uhmmmm bliver helt syg efter lækker chokolademææælk!!! *SUK* :)

Kludemutter sagde ...

MUMSE MUMSE den er skrevet ud. Lydder lige som den jeg ville lave.
Tak.