Jette kom med denne :
Her i huset bruger vi købt cacaomælk (Mathilde skummet) varmer det op, og kommer så enten noget mere cacao i (rystet op i lidt vand) eller smelter en plade chokolade der i.... selv garvede chokolade-drikkere tror, det er gammeldaws chokolade.. Go' fornøjelse :)
Tina kom med et link: hertil
http://www.danish-deli-food.com/Danish/cookbook/recepprint.asp?recid=156
Hos jane bruger de denne opskrift:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=8854
Kagekonen havde hele 2 opskrifter :
1. man hakker 200 g god kraftig mørk chokolade og blander det med 1 l. varm mælk, evt. kan man tilsætte lidt sukker, hvis chokoladen er af den bitre slags. Chokoladen må ikke koge, men skal på den anden side være rigtig gennemvarm.
2. man opløser 5 spsk. god kraftig mørk kakao og 6-10 spsk. sukker i 2 dl. vand, dette blandes med 1 l. mælk og varmes igennem til kogepunktet.
Om vi skal leve af andet end varm cacao i den kommende weekend, jeg tvivler.
De skal afprøves allesammen. Vente helt til weekenden kan jeg ikke, mums kan næsten smage varm cacao. Og så kan man jo altid spise æbleskiver til. Det smager også god med soft is i cacaoen istedetfor flødeskum.
Tak for hjælpen, nu kan jeg bare gå igang.
Skal du ikke også prøve en opskrift eller to ??
4 kommentarer:
Uhmm man sidder jo her og savler i tastaturet :D
opskrift no2 fra kagekonen er den jeg selv kender fra førhen :)
ja, de lydder godt ikke Tina ;)
Uhm, jo det skal dælme prøves, naminamse;-)
Send en kommentar