mandag den 19. november 2007

Ærmeling

Mine ærmelinger er færdige, de er bare seje. Når jeg selv skal sige det.


Opskriften er herfra Geilsk Design, endnu et hit derfra. Mønstret er fulgt, striberne skal du selv komponere. Den er vasket på 30 Grader skåne vask, det gav et fin lidt filtet look. MEN hvis du bestiller den, skal du være opmærksom på, at i kittet bliver de 2 øverste stykker, med løbemaskerne samme farve, DERFOR har jeg bestilt 2 ngl.ekstra garn i orange for at de skulle få hver deres farve.Ring og få en snak med Bente det kan værre hun vil bytte så du får 2 forskellige ærmelinger. Så nu har jeg faktisk garn til at sæt mere, i sort,råhvid og røde farver. Ikke en dårlig ting ;) Hos LUND+LUND er de også begyndt at forhandle Geilsk strik.

Har lige opdaget, at de har lagt opskriften på blomsten fra Fredericia messen ud på nettet, haps nu har jeg lige printet den ud, ganske gratis.

4 kommentarer:

Gitte/ditogdut sagde ...

Sikke flotte de er blevet!! Jeg har flere gange siddet med farvekortet, men kan ikke finde ud af hvilke farver der er bedst, og som vil passe mig.. Og blomsten, den venter her til jeg kan strikke igen:-) Dejligt når nogen gider dele..

Anonym sagde ...

Hvor flot Yt, og sikke nogle farver du har valgt...de er bare skønne.

lifeondyssen sagde ...

Hi Yt.. hvor er de smarte og dejlige farver :-)

Anonym sagde ...

fin ærmeling vil strikke en ærmeling til min datter, hun tåler ikke uld jeg kan ikke finde opskrift. hjælp hilsen Lis