mandag den 5. november 2007

Stilhed og tid til strik

Her i huset er stille, Nansen og jeg er alene hjemme. Lars tog til Litaun i morges (nat). Han er landet efter planen, selvom de var lige ved at misse deres fly, pgr. af lastbilerne der blokere ved broen. Der er koldt derovre, is på vandpytterne. Denne gang har han husker at tage varmt tøj med, han blev overasket over den bidene kulde der mødte ham sidst han var der. De er 2 afsted, de skal over og arbejde. Jeg havde også stillet alarmen i min mobil til morgen så Nanna og jeg kunne komme op, der var bare lige det, jeg havde ikke stillet den tilbage efter sommertid, så kl.6 bimlede den. Hold da helt op det var tideligt, heldigvis opdagede jeg det og smuttede ind under den varme dyne igen.
Senere idag var jeg et smut hos LUND+LUND, jeg skulle bruge en lille gave.
Og samtidig købte jeg garnet til Nanna´s sæt. Hue og halstørklæde, jeg har valgt at overgive mig og hun får næsten de farver hun ønsker sig. De er slet ikke så ringe endda, se selv .


Hue efter eget valg. Et af disse 2 tørklæder


Så nu vil jeg sætte mig på min flad i min stol og strikke i fred og ro, Nanna er taget i junior klub. Kan godt mærke at jeg har været oppe før en vis mand.
UPS!!!!! Hvis mit indlæg er smæk fuld af stavefejl er det fordi at min stavekontrol er gået agurk, og fordi det ikke er mit bedst, håber det går afligevel.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

det går det går, ikke undskylde det der med stavefejlene, vi forstår det jo godt nok. Flotte farver du har valgt til strikketøjet. Jeg er spændt på, hvilket et af tørklæderne, der bliver valgt...god strikkelyst..her lægges sidste hånd på et par sokker, nu orker jeg snart ikke flere strømper ;-)

Siffe sagde ...

Lækre tørklæder - hvor er det lige opskrifterne er fra?
Stavefejl gør vi vel alle i kampens hede - budskabet er klart og fortsåeligt!
KH Siffe

Siffe sagde ...

Hmmmm fik lige pudset glassene og ser at de er fra Drops!
Nu vil jeg sove - det trænger jeg vist til - God Nat ;-)

Tina sagde ...

Sikke et fint banner du har fået her :) Har du selv klippet og klistret? :)

Årh hun kan da nok vælge skønne farver hende Nanna :)

Mona sagde ...

Det bliver et flot sæt:-) Skønne farver det;-)
Sikke et fint banner du har fået;-)

kludemutter sagde ...

ja, mon ikke det bliver helt godt.
ja, jeg har selv lavet min banner, det er helt sjovt at klippe og klistre.