torsdag den 24. januar 2008

Færdig og godkendt.

Cobblestone er færdig og vasket. Lars har prøvet den og den passer ham fint.
Der er brugt 11 ngl. Smart fra Sandnesgarn, en god garn at strikke i.
Der skal en t-shirt under for den er lidt kras, selvom Lars normalt ikke er sart.Så nu kan jeg strikke lidt til mig selv igen ,))))


I aften skal vi til klasse komsammen i Nanna´s klasse, ikke noget jeg er specielt vild med. Vi skal spille hånd- og fodbold, og noget andet som vi ikke rigtig ved noget om. Først skal vi spise sammen. Helt ærligt, så glæder jeg mig, til vi ikke skal til sådan noget mere. Måske fordi jeg føgler mig til overs, og ikke kommer privat sammen med nogle af de andre forældre. Når jeg skal lave idræt eller andet jeg ikke kender, sammen med mennesker jeg heller ikke kender bliver jeg udtryk, og vil helst grave mig ned i et hul. Er bange for at blive til grin. Tror det stammer tilbage fra min egen skole tid, som ikke var særlig rar. Tænkt at sådan noget kan sidde i kroppen hele ens liv, og være med til at hæmme en i at være sig selv, og tilpas i anders selskab. Underligt er det, for nogle mennesker føgler man sig bare på bølge længde med med det samme. Det handler vel om trykhed.
Er det kun mig ..............


12 kommentarer:

Githa sagde ...

Du er helt bestemt ikke alene om at være meget lidet begejstret for al den fællesspisning m.m i skolerne. Jeg ha... det rent faktisk og af præcis samme årsag som dig. Vi passer bare ikke ind sammen med de andre forældre og har ikke gjort det ved nogle af pigerne. Men det løber heldigvis også snart på sidste vers for vores vedkommende :-)

I øvrigt er cobbelstone blevet rigtig lækker. Ville ønske Johan ville have strik på, men ikke om jeg kan overtale ham. Så bliver der bare tid til mere til mig og alle 5 piger ;-)

Hilsen Githa

Inger Risengaard sagde ...

Nej det er bestemt ikke kun dig, jeg har også altd hadet den slags aktiviteter.

Knus Inger

Tineke sagde ...

Så'n har jeg det også! Det med fællesspisning, det går, men sådan at dyrke sport sammen med nogle fremmede....nej, det er bestemt heller ikke mig.

Lækker Cobblestone!

kludemutter sagde ...

Hvor gør det mig glad at læse det ikke kun er mig. Nå, du skal vi til det. Kan vel komme til at smutte lidt tidligere.
Tak, for jeres kommentar det gør det lidt nemmere.

lifeondyssen sagde ...

Kære Yt-turbostrikker .. jeg forstår stadig ikke hvordan du kan være så hurtig .. du når 5 ting hvor jeg stadig kun er ved den første :-))
Trøjen er blevet toplækker godt Lars kan lide den.

Selvfølgelig er du ikke den eneste der har det skidt ved skolesammenkomster .. du må altså gerne vælge fra og så bare kigge på der er sikkert andre der gør det samme.

lifeondyssen sagde ...

Kære Yt-turbostrikker .. jeg forstår stadig ikke hvordan du kan være så hurtig .. du når 5 ting hvor jeg stadig kun er ved den første :-))
Trøjen er blevet toplækker godt Lars kan lide den.

Selvfølgelig er du ikke den eneste der har det skidt ved skolesammenkomster .. du må altså gerne vælge fra og så bare kigge på der er sikkert andre der gør det samme.

Anonym sagde ...

Nej, Yt det er du ikke ene om...og det er jo ikke kun i "skole sammenhæng" det er sådan....I lørdags var der 13 kvinder og 1 mand der havde det sådan., liiiiige til vi fik snakket lidt sammen, så havde vi det alle godt...så prøv at tænk på, at der er mindst 10 andre der har det som dig....jeg glæder mig i hvert fald også til alt det her skole himstergims er overstået :-)

Mette G. sagde ...

Du er bestemt ikke alene Yt. Jeg har heller aldrig glædet mig til de sammenkomster, men med 3 børn bliver man efterhånden lidt hårdhudet.

For os er det (heldigvis) ovre nu. Yngstemanden går i 1. htx, så vi nyder at være fri.

kludemutter sagde ...

Ja, den kom lidt hurtigt af pindene.Dejligt, så kan der komme noget til mor her på dem ;)

Det hjalp Anne, vi var flere det ikke sad der af lyst ;)

Vi har et par år inu, Nanna skal først i 7 kl.

Men nu ved jeg jo jeg ikke er aflene ;O Og det er en god fornemmelse.

Tina sagde ...

Iiihhh jeg troede helt seriøst ikke der var andre der havde det sådan!!!! :) Jeg var slet ikke i tvivl om at det handlede om min ikke så gode selvtillid og at jeg var meget yngre end de andre forældre! :)

Jeg vil næsten driste mig tilat sige at jeg hader hver gang der kommer en seddel med hjem om noget fælles. Og Nanna går på en friskole hvor det sker RET tit :)

Connie sagde ...

Nej det er ikke kun dig - jeg har altid haft det på samme måde. Godt mine børn er så store nu - på teknisk skole og universitetet slipper man for sådanne aktiviteter.

kludemutter sagde ...

Nu ved vi Tina, vi er ikke ene om at have det sådan.
Først der Connie ?? puha......