onsdag den 25. juni 2008

Sikke en dag.

Dagen igår bragte mig igennem hele følelses registret. Den endte heldigvis godt.
Først på sygehuset til samtale med en læge om mulighederne for mor og den operation hun skal igennem. Mor traf valget om en ny halvhofte, så hun måske undgår at skal til at sidde i en kørestol. Hun så glad ud, tanken om at de frygtelige smerter måske snart er væk, bringer humør og farve i kinderne frem. Så lige nu er hun faktisk under kniven.
Derefter kørte vi lige ud på gymnasiet, der ville min søsters datter blive student.
Så nu har vi for første gang en studine i vores familie, godt gået Lærke.
Klokken 18 var næste ting på programmet. Nanna skulle nemlig holde afsked med 6.B på lyngskole. Lyngskole går kun til 6. klasse, så nu skal de alle spredes og blandes med de 2
klasser på Centralskolen. Det skal nok blive godt. De er på besøg deroppe i disse dage, og Nanna
syntes at de nye lærer er søde, og et hit er det, at de får en englænder til at undervise i de fag der skal foregå på engelsk. Så der venter et nyt og meget spændene skoleår.
Det er en tradition at de laver nogle små skuespil over de lærer de har haft, det gjorde de til bare så godt.


Dagen sluttede ikke der, for vi skulle jo også nå at fejre Lærke og huen. Derfor kørte vi videre efter deres optræden, over til lidt mere mad og hygge. Sikke en dag, men en dejlig og travl dag. Alle de ting og indtryk der skal fordøjes, så er det godt vi har billederne vi kan holde os til.

1 kommentar:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hold da op, der har du da været næsten hele følelsesregistret igennem. Håber snart din mor bliver helt frisk igen (eller i det mindste bedre).

KH Tina