fredag den 27. april 2007

Sønnike vendte hjem.


Klokken 9.30 kom bussen fra Prag hjem med en flok trætte unge mennesker.

De var startet fra Prag Kl.19.00 torsdag aften, shoppet i Tyskland og endeligt hjemme igen.

Turen har været kanon, de har virkelig fået en på oplevern. Set Theresienstadt, Den jødiske kirkegård, verdens uret, borgen, det gulemarkede, sort teater og Karls broen. Viste i at Karls broen er fyldt med æg og rødvin ? Det havde bygherren fået afvide, at så ville den holde længere, derfor bad han alle bønder om at komme med æg og rødvin og det er den bro der har holdt længst tid. Gaver i lange baner var hjembragt til lillesøsteren, så hun er lykkelig. Jo, for det var helt sjovt at prutte om priserne på det gule markede.

Så vaskemarie har gjort sit job idag. Solen har været så venlig at tører det og jeg har lagt på plads, så nu kan vi igen. Ellers er der ikke sket det vilde her i huset.
Imorgen kører vi mod fyn, først er vi blevet invitere ind hos en af Larse´s tidligere kolega, der er vist noget med er regnskab og så kunne ungerne lige se hestene imens. Videre til vores onkel Ib det går, han har vist også fået en selvangivelse, samtidig kan vi lige se hvor langt han er nået med ombygningen af huset og hilse på vores fætter Mathias. Endelig kan vi køre til fødselsdag, hos faster og onkel og Louise og Chatrine, sammen med Ib og Mathias. Der skulle gerne være lidt at spise og ikke mindst godt humør. Vi hygger os meget når vi er samlet med fynboerne, de er jo nogle hyggelige mennersker. Så er den dag vist gået, jeg må vist huske at få mit strikketøj med, det kunne jo være at en kan nå et par pinde indimellem.
Billede er et fredet træ der står forenden af vores vej.