tirsdag den 22. maj 2007

Dagen idag.

Andreas ved en event de havde inde i byen, det er et gammel billede fra 2005.
Kunne ikke lige hitte et nyere.

I dag skal jeg igang med at sy rollespils tøj til Dresen(Andreas), kært barn har mange navne. Det sagde min far altid, desværre lærte de 2 ikke hinanden at kende, tror de kunne have haft meget glæde af hinanden, men sådan skulle det ikke være. Sækken med rollespils stof er hentet ned fra loftet, det er valgt.Mor det skal bare være grimt, ligne noget vi har klunset os til. Dejligt.De skal med Flrol til pinse scenarie, de er 4 der har skrevet roller til turen, så de skal spille in game, det betyder at de er med i spillet 24 timer i døgnet. Sove sammen i en pavillon, det skal nok blive fedt. Så nu vil jeg gå ind og tegne mønstre og klippe, måske når jeg også at sy lidt på tøjet i dag. Jeg ved jo han er spændt på det. 2 bluser, et par hosebukser og en nederdel har han bestilt. Så skal det have en tur med klorin og sandpapir. Er i også spændt, det er vi. Nansen mente jo så lige at jeg kunne sy en ny rollespils kjole til hende, det har jeg lovet, så det må jeg tilbag efter. Hun er for lille til Pinse turen, det er kun for de store.

5 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Det vil jeg da meget gerne se..altså siddende på "model"
Lyder sjovt, er sikker på det er alletiders for sådan nogle unge drenge..Held og lykke - både til dig og din søn;-))

kludemutter sagde ...

Tak skal du have Tina.
Det er "børn" i alle aldre der spiller,forældre og børn, Andreas har sagt at jeg skulle spille kromutter.Syntes bare der er så meget andet.

Lena sagde ...

Så spennende at du skal sy selv, du er jammen flink! Du spurte etter mønster på bloggen min, om jeg får mail-adressen din så skal jeg sende den til deg:-)

Enaj sagde ...

Hvor er det sjovt, min søn Andreas kalder vi osse for Dresen. Held og lykke med syningen af rollespilstøj. Sådan noget kunne jeg aldrig finde ud af:-)
Kh Jane

kludemutter sagde ...

Tak for roserne !!
Mon ikke i også kan sy,der jo tit lysten der driver værket, det gode ved det her er at det ikke skal være fint.