fredag den 18. maj 2007

Vi er alene hjemme..


Nanna og jeg er alene hjemme idag. Far er på arbejde i Vamdrup. Andreas stod op Kl.5,00 til morgen, klubberne her i Erritsø havde lavet en tur til Heidepark , for de store børn. De forventer først at være hjemme Kl.23,00 iaften, så er han sikkert godt smadret af dagen tur.

Imorge kommer Farfar, farmor, Onkel Jan, Faster Lis, Louise og Cathrine. Mænderne skal hjælpe Lars i haven, de skal sætte et bedhegn op, som lavendlerne skal stå i. Lave et andet bed, som jeg drømmer om der skal nogle bonderoser og andre gamle slags stauder i. Et gammeldags bed, med noget at tage ind af. Faster Lis har købt stof til 2 bluser og da hun ikke syer selv, ja så hjælper jeg hende. Derfor har Nansen og jeg bagt en kage til dem, så der er lidt godt til ganen, den står i ovnen og bager lige nu, mens jeg skriver og Nanna strikker. Det elsker farfar, kage og søde sager så er han i sit es. Godt han ikke kan se alle de sunde ting der i kagen ;-))
Når kagen er færdig, køre vi en tur i kolding storcenter. Nansen mener hun mangler en bikini, og det er nok rigtig, så vi må vist få den købt mens der er nogle at vælge imellem. Bagefter henter vi vores far i Vamdrup. På vejen hjem skal vi lige fordi byggemarkede efter lidt mere hegn, de skulle jo nødig løbe tør for arbejde de stakkels mænder.
Så nu smutter vi ud og hygger os, kan i også hygge jer ?
5 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

Uhm den ser da lækker ud den kage.
Kh Jane

Tina Olsen sagde ...

Lækker kage, og dejligt med lidt tøse hygge..
knus

lifeondyssen sagde ...

Mums den ser lækker ud den kage .. håber I fik tøsehygget ;o)

Githa sagde ...

Hvis jeg nu siger grøntsagerne ser lækre ud er der så nogen der tror det var dem der fangede mit mundvand ;-)

Sjovt at læse om en anden (end min egen) Nanna, der bliver kaldt Nansen :-)

kludemutter sagde ...

Hej alle !
Ja, vi fik hygget og købt bikinier.
Kagen smagte dejligt, den er saftig og blød.Nansen er vist et kendt kælenavn til Nanna pigerne.