mandag den 13. august 2007

Gæstebog

Jeg har lavet en gæstebog i dag. Den skulle slet ikke have set sådanne ud. Næ, nej billede skulle have været sort/hvid, det skulle være lige kanter, med bånd rundt om billede og skrift. Sådan gik det ikke, jeg havde også taget et billede i brunlige farver, på hylden lå stoffet med blomsterpigerne og sagde brug mig. Pludselig havde saksen været der, væk var de lige kanter.
Sådan kan det gå, den blev ikke så nydelig som der var tænkt, skal vist lige vænne mig til den.Udenfor skinner solen, Nanna er taget til sæsonens første håndbold træning og i morgen er det skoledag igen. Det var den sommer ferie, hvor blev den af, den er gået hurtigt. Måske fordi vi holde ferie tidligt i år, det plejer vi ikke. Måske fordi den pludselig blev anderledes end der var tænkt, på grund af Andreas´s gipsben. Måske fordi vi bare har haft det godt og slappet af.
Jeg tror det er en blanding af alle 3 ting.
Så i morgen har jeg huset for mig selv igen, det kræver nok lidt tilvænning, jeg glæder mig, der spøger 1000 ting i hovedet jeg gerne vil lave. Er det ikke skønt at man kan og har muligheden for det. Måske man skule slå et smut ind fordi aftenskolernes hjemmesidde og se hvad de byder på i denne sæson.
Ville gerne noget med blog og lærer noget mere om at tage billeder.
Ryg træning kommer jeg nok ikke uden om, det er nu også hyggeligt og sjovt.
Kan i have en god aften derude !!


2 kommentarer:

Karen S sagde ...

Jeg synes den er skøn. De skæve kanter osv. giver den bare særpræg og charme og smil!!!
Kh Karen S

kludemutter sagde ...

Tak, Karen.Du ved sommetider skal det lige godkendes af andre inden man selv kan se rigtig på det man laver.