tirsdag den 14. august 2007

Ha, jeg fik det syet

Færdigt det er hvad det er. Og ganske godt blev det, hvis jeg selv må sige det.


Det er væg ophæng købt hos sy og rens på en messe.
Det er altså ganske lige og bugter sig ikke i bølgedal som på billede. Jeg ville sætte flere billeder sammen, efter flere forgæves forsøg opgav jeg, så dette var en sidste prøve.

Så nu er det næste opgave, der ligge faktisk det mest fine lille billede og venter på at blive færdigt også. Måske jeg skulle få det gjordt også.

Jeg leger dog også med tanken om at se på mit garn lager, har været oppe og åbne skabslågen, taget et par poser frem. Det er noget godt garn, men når jeg ikke har fået det brugt nu får jeg det så gjort, måske man skulle sælge det. Prøver lige at se på det igen. Måske der kommer garn til salg imorgen eller senere idag.3 kommentarer:

anne sagde ...

meget fint arbejde. Jeg bøjer mig virkelig dybt for den slags, min tålmodighed er slet ikke til den slags, desværre for det er jo så fint!

kludemutter sagde ...

Tak Anne !
Det er min heller ikke, derfor har jeg også snydt og syet blomsterne på maskinen og ikke i hånden. Og det blev jo fint afligevel ;D

Anonym sagde ...

alle kneb gælder ;-) hilsen "Medhjælperen/vikaren" i Sy og Rens...som i øvrigt glæder sig vildt til weekenden i Ålborg, hvor der er patchwork træf.