søndag den 12. august 2007

I ugens løb har vi

Bl. a. været på Egeskov slot. Vi pakkede kaffe kurven og drog af sted alle mand. Vi var rund at kikke på gamle flotte biler og motorcykler. Vi var inde i labyrinten. I mens de andre skulle tree top valkning, gik jeg i kryder urtehaven. Andreas måtte dog vende slukøret ned igen, hængebro og krykke virkede ikke rigtigt sammen. Han var med det meste af vejen, blev dog sat af på græsplænen, da vi andre gik helt over til slottet.


Egeskov slot på en dejlig sommerdag.Torsdag havde vi sat næsen op efter en tur til Samsø. Deres booking system var gået ned, så Lars ringede til dem. Den søde dame oplyste at der var pladser, så vi startede bilen. Da vi kom frem kunne manden i lugen så oplyse at hvis vi ville hjem samme dag, var det ikke muligt. Øv !
Hvad gør vi så lille du ??
Vi holde et lille familie råd og blev enige om at køre til silkeborg og sejle en tur på gudenåen.
Vi tog en noon stop tur, da vi af gode grunde jo af ligevel ikke kunne gå op til himmelbjerget, men det er jo altid rart at have noget til gode. Derefter gik vi en tur inde i byen og spiste vores noget sene frokost på en lille café´. Det var mums. Opdagede da vi kom hjem, at det var samme dag, som denne pige skrev om en ny forretning i byen, vi så den nemlig godt. En hyggelig by, der var også et glasværksted og jeg fandt en garnbutik, hvor jeg var lige ved at købe opskrift og garn til et halstørklæde af Isager, jeg lod det ligge da jeg syntes at det var lidt halv pebret i prisen, måske ryger det i kurven en anden dag, for det var nu fint........., med striber.
Resten af ugen er gået med at vaske og gøre klar til Andreas afgang på efterskole.
Det er ikke meget de må have med 3 mellem store klodsekasser, p. c. og udstyr til rollespil.
Så det bliver spændene, heldigvis er det en dreng, de kan klare sig med lidt.

1 kommentar:

lifeondyssen sagde ...

Sikke nogle dejlige dage I har haft.. surt med Samsø det må bare blive en anden dag ;o)
Andreas lyder til at være en sej gut .. og efterskolen lyder meget spændende !!