søndag den 12. august 2007

Så kom dagen......

Hvor Andreas drager på efterskole i Hobro, uha det bliver spændene og godt for ham.

Rektor bød velkommen, fortalte lidt om dagens program. Først skulle alle flytte ind og finde sig til rette, vi blev delt op i hold og mens nogen slæbte ind, mødes vi andre med deres nye værelses kammerater og kontakt lærer. Bagefter var der kaffe og kage.

Så kom det store øjeblik for nu skulle alle spøgelserne drives ud af skolen, det skulle menneskene gøre, så de endeligt kunne få skolen for dem selv. Spøgelserne ,ja det var vi voksne.

Vi blev delt op i værelser og fik forskellige opgaver. Først skulle menneskene ansøge om et skema hos Martin Luther på Tysk, derefter skulle vi bl. a. i fysik og se om de var rene i sjælen,
vi skulle regne spøgelses vægten ud, og menneskene skulle til færge manden og beslutte hvor spøgelserne skulle sejles hen, om det var til Paradis, Hades eller Valhalla, vi kom til Valhalla.
De skulle også løse en opgave på Engelsk, det var meget sjovt. For på denne måde prøvede vi deres måde at undervise de unge mennesker på. I bilen hjem blev vi enige om at det nok skal blive et kanont år de får.

De skal i ugen løb ud at sejle kano og cykle hele skolen sammen.


Her skal de så bo de fire drenge,Emil,Lasse, Martin og Andreas.
De 2 af dem skal starte i 10 kl. De andre i 9 kl.


1 kommentar:

lifeondyssen sagde ...

Det bliver et kanon år for dem .. og sikke en super måde at starte op på og lærer hinanden at kende ..
Nææ det er god nok ikke meget plads de har men de skal jo nok også mest sove der :o)