tirsdag den 28. august 2007

Nøgleringe.

Andreas har siden ferien talt om nogle dukker med nøgleringe. Vi så nogle på ferien, hvor jeg sagde dem kan vi da selv lave og gad endeligt ikke rigtigt kikke nærmere på dem. Troede det var en feriedille, jeg skulle nok have luret dem noget mere af for det var ikke en dille. Der bliver spurgt til dem inu, så efter at have kikket lidt rund på nette har jeg prøvede at lave disse. Kønne er de jo just ikke i mine øjne, men smag og behag er jo forskelligt. Så nu ryger de med posten til Hobro, for de andre får altså pakker sendt op mor. Forstod du det ??? MOR !!!
Lidt godt ryger der også med, også skal vi jo der op på torsdag igen,igen. Han skal til fyssen med knæet og vi vil godt lige se hvem det er og om det går rigtigt for sig her første gang.Beklager billede kvaliteten.

Kunne ikke stå for denne lille cardigan 1/2 år. Strikket i Lucca fino der er brugt lige knap 100 gram. Dejligt blødt garn, selv sippen her vist kunne gå med det og det siger ikke så lidt.
Mønster og garn er fra Tante Grøn.I morgen skal jeg køre Nanna til frisør, så må jeg vist heller komme ind til LUND+LUND og kikke, det er godt nok længe siden. Mon de har haft en god ferie ??


6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lund+Lund virkede helt på toppen, så jeg tror deres ferie har været god (nej, det ved jeg jo ikke en disse om, var der for første gang i fredags...men bestemt ikke for sidste)

Laila-H sagde ...

Ja jeg synes altså, de er rigtig søde, de nøgleringe.

Laila sagde ...

Nyyyyd frisøren...

Laila i Schweiz

Tina sagde ...

hahaha de er lige så "grimme" som de der C´mon dukker i reklamerne :):);) Seføli ska man da have pakker!!

lifeondyssen sagde ...

Hi hi de er sjove .. og pakken skal nok blive et hit :-)

kludemutter sagde ...

Pakken blev et hit,"dukkerne" hænger på skoletasken.
TAK for alle jeres hilsner.
Hvor er i søde!!!