tirsdag den 11. september 2007

Familie træf.

Søndag havde vi en dejlig dag hos Susanne og Jens på Fyn. Lars´s familie er dine og mine børn, dette er på hans mor´s side. Ikke at det er noget at vi mærker i det daglige, vi holder både fødselsdage og jul og andre fester sammen. Det er noget vi sætter pris på, at alle kan være i samme stue. Hvor må det være besværligt der hvor de skilte parter ikke kan tale sammen.
Her var vi altså hos vores "farfar"´s datter og svigersøn, for os er han farfar, vi får vist en bedre.
Lars´s far har selv valgt at blive kaldt bedstefar. Andreas var også med, kede sig vist bragt, havde nok regnet med at der var nogen der ville høre om hans opperation og efterskole ophold.
Der tog vi fejl, det interessere dem ikke sønderlig og drengen var skuffet. Så næste gang får han lov at blive hjemme. Underligt for alle havde spurgt om han kom med, og nogen havde ikke en gang besøgt ham efter opperationen. Nå, nu er han på skolen igen og kommer ikke hjem de næste 14 dage. En gang kom han ellers ud med bukse benet smøget op og ville vise sine ar, men blev af færdigt med at de bliver jo pæne igen og så var det det.Det er ikke fordi han kræver meget opmærksomhed ellers, men lige dette er noget han trænger til at fortælle om.Det gør ondt når man kan se ens børn blive skuffet, så jeg skulle lige have det ud af systemet. Ellers var det en dejlig dag med skønt vejr. Næste år er det vores tur til at holde familie træf.


I røg og damp.
Fægtere og en enkelt kusine.Nanna og Pernille.


Se lige armene.
Far og datter ;-)

Ingen kommentarer: