torsdag den 27. september 2007

Viste i godt

Hvor meget vores digitale kamera endeligt kan ??
I går var jeg af sted på kursus hos Mogens, hold da op han ved vist hvad han taler om.Han har lige startet en hjemme side om foto, så kik lige, husk på den er ny og vil blive opdateret løbende. Vi er meget forskellige mennesker på kurset, nogen har taget billeder i rigtig mange år og andre er lige startet. Det bliver spændene. En af herrene har lige købt et canon 950, og tør knap nok rør det. Det trak jeg altså lidt på smilebåndet af, for det skulle lige være mig så...........
Der er 3 gange inu, den ene gang skal vi ud i naturen, vist nok til Bindeballe købmandsgård.
Der har jeg aldrig nået at være, så kan jeg jo slå 2 fluer med at smæk.
I dag skal jeg op og træne og i aften på smukkeserings kursus med tøserne.
Og ud at spise, rent afslapning. Det trænger hovedet til efter 2 aftener med kursus, hvor der skulle lyttes og suges til sig.

5 kommentarer:

Tina sagde ...

Aj hvor gør du meget godt for dig selv :) skønt at læse!!!
Uha Kameraer kan meeeeeget!! og jeg elsker knapper og indstillinger...så jeg nyder mit Canon Eos 350D... der kan jeg få lov at bestemme det hele :)
Nyd kurset, det giver så god hjælp og inspiration...

Tineke sagde ...

Ude og træne, ja ja, jeg får helt dårlig samvittighed! Får nu ikke stress af både at skulle på smukkeseringskursus, og også skal ude at spise. Sleeet ikke misundelig er jeg.

Tineke sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
kludemutter sagde ...

Ja, og det er dejligt. Er nød til at lærer det for jeg er den eneste der her i huset intresser mig for foto og blog. Så der er ingen kære mor,og så kommer jeg jo også lidt ud og ser nogle mennesker i virkelighedden ;D
Nej, Tineke jeg vil nyde det i fulde drag. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været til sådan en rigtig pige hygge aften.

Merete sagde ...

Bindeballe Købmandsgaard kan du glæde dig til. Jeg har været forbi her i sommer, og det var et hit for både store som små.
Jeg elsker også at tage billeder, heller for mange end for få.

Merete, Ramløse