torsdag den 4. oktober 2007

Den gamle stol

har fået nyt betræk, og er kommet på sin plads. Her skal den stå i vinter, så kan jeg nemlig lige sidde og kikke på den når vi spiser, eller laver noget andet inde ved spisebordet. Græskarne venter på Nanna og Anna som skal lave dem til lygtemænd, måske de får tid i weekenden. På lørdag skal Nanna og Lars jo være selv hele dagen, for som du måske har gættet, skal jeg til Næstved sammen med Britta Amor.
Der kom også lige lidt nyt i krukkerne, så nu kan det godt blive efterår for min skyld. Lidt hyggeligt er det nu, når man kan kravle lidt i hi, drikke varm cacao med flødeskum og spise bolle. Strikke hele dagen fordi det ikke er vejr til at komme ud. Måske ligge på sofaen med en god bog, eller spille et slag kort med ungerne. Uldet til at filte med skal også ud og luftes snart. De der lysestager Anne havde, dem skal vi prøve at lave. Har fået lov til at efterabe, og det er vist noget alle kan deltage i.


7 kommentarer:

Tina sagde ...

Er der noget du ikke er god til ? ;) Hold fast hvor ser det hyggeligt ud!!

kludemutter sagde ...

ork,ja det er der da.Det boglige er ikke min stærk side.Men er ved at lære at men ikke kan alt. Nogen er gode til at bruge hovede og andre deres hænder ;-))
TAK, for roserne Tina.

Anonym sagde ...

Tina. fuldstændig enig:-)4
Yt.Nej men så er vi da to der kan det med hænderne... :-)

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

det var mig der slettede min egen dobbelt kommenar :-)

kludemutter sagde ...

Tak Anne, ja det er altid rart at have en lidelse fælle.
SMILER, det kom jeg faktisk til på din blog forleden, var bare ikke så høflig som dig.

marianne lundholm sagde ...

men vad fint du har gjort, stolen blev ju jättefin