torsdag den 22. november 2007

På tur

Birgitte havde ringet og spurgt om jeg ville med over til http://kastaniestrik.dk/ . Ja, da hvem ville ikke det ;)
Tina var godt nok ikke hjemme, det var hendes rare mand. Han åbnede butikken letterede forvirret, alenfar med børn og børnehave kom sammen. Vi fik os kikket omkring og et nyt juletræs kit kom med hjem. Sammen med nogle engle.


Vi var også fordi Flensted Mobiles, jeg vidste godt at det var noget med uroer, men jeg anede ikke de havde så mange jeg ikke kan leve uden. I tanker har jeg købt de første mange og heldigvis syntes Lars også de er fine.Tag et kik de er ikke dyre, men lækre. Også er der rigtig mange som kunne bruges til gaver. Måske advents gaver.

Bl a. fortalte Birgitte mig om en lille puste trold de har hængene, en trold børn kan pust på når de har slået sig. Og mange andre til alle aldre.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

uh ha hvor ville jeg gerne have været med i Kastaniestrik. Jeg har aldrig besøgt Tines butik, kun haft glæde af hende stande rundt om kring...var faktisk ¨på ferie lige i nærheden for et par år siden,uden at vide det ØV ØV , nå det må komme en dag.

Anonym sagde ...

Tina ups

HANNE sagde ...

Åh, var der ikke bare dejligt? Jeg glæder mig til en dag, hvor den står på udflugt til Bogense :)

ingedk sagde ...

Jeg er dybt imponeret af din fine blog, den er spændende at læse så nu abonnerer jeg på den :-)
Flensted mobiler:
ja de er utrolig smukke, jeg vidste ikke at man kunne køre ind at se dem, kan man også købe hos dem ?
Husk at besøge Kunstgården når I er på de kanter, jeg har lige været derovre med tekstil postkort og ikoner, jeg bor få km. derfra

her er adressen på min blog:
www.ingedk.blogspot.com