onsdag den 19. december 2007

Kjole og vest.

Så lykkes det at fange Nanna, lige inden hun skulle til gymnastik. Billederne er ikke de bedste, men der var ikke meget lys.
Vi har selv tryk mønstret på Nanna´s kjole. Jeg var for 1 år siden på kursus hos Karin Graungaard Petersen. Kurset blev holdt i filtlaborartoriet i Odense, de har forøvrigt julestue på lørdag. Besøg dem hvis du kan afsætte tid, de er nogle smadder søde og kreative piger.Det er kjolen med tryk. Folie tryk med ramme lim, endeligt ikke en svær kunst.
Til dette simple tryk, men Karin kan noget med tryk. Som jeg tror man skal have i sig. Jeg har ledt efter noget om Karin på nettet, men hun er som sunket i jorden.

Kjolemønstret er fra Onion. Str. s. lagt ca.1 cm. ud over fold kanten.
Taget i betragtning af at vi i første omgang havde vendt folien forkert, og har genbrugt det, er jeg ganske tilfreds. Selvom der er nogle huller i trykket.
Da det lykkes godt på Nanna´s kjole gav det blod på tanden.
Jeg havde hos Gurli i Kolding set Lone i en smart vest. Den skulle hun da ikke være ene om, så da den rumsterede i mit hovedet fandt jeg en rest rød uld frem, og legede videre med at trykke.


Den er bare blevet god, jeg tillader mig lige at prale lidt ;ODet ligger vist også noget grønt uld i samme skab, skulle man..........6 kommentarer:

Fríða sagde ...

super-flot vest, den kunne jeg tænke mig at eje! og söd pige i söd kjole. men hvad med det överste photo, det har du da slet ikke forklaret?
kh.fra Island
Frida

Inger Risengaard sagde ...

I altså - hvor ser det spændende ud !!

Knus fra Inger

Anonym sagde ...

Yt, hvor er det flot hvor er Nanna sød i sin kjole. Begge dele er da bare for flotte...Er vesten også et onion mønster??
NB gå bare i gang med det grønne uld :-)

Miri sagde ...

Det er rigtig flot med de der tryk!
Du er fuld af gode og spændende ideer.

kludemutter sagde ...

Tak skal i have, syntes også selv det er lykkes ganske godt THI...
Vesten er et gammelt multi snit mønster.Måske den røde smutter ud af huset juleaften, kan ikke rigtigt bestemme mig ;)

Tina sagde ...

Sikke nogen flotte tryk :):) Vi har lige haft lånt en bog med ideer til tryk. Men ingen vejledning i hvordan :)

Flot turkis farve i Nanna's tryk! Den er jeg vild med!! :)