onsdag den 2. januar 2008

Brat opvågning...

Uf, lyset genere mine øjne. Kunne det virkeligt passe, klokken var 7.00 og Andreas stod ved siden af vores seng, og meddelte at jeg skulle op. Han havde nemlig SELV bestildt en tid hos tandlægen Kl. 8,30. Hvordan kunne han gøre det, nååå han havde ikke lige tænkt på hvilken dag det er. Så det kan mand vist kalde en brat opvågning efter en lang jule ferie. Når nu vi skulle ud af fjerne, så kunne jeg jo lige så godt få taget den mnd. lige blodprøve, så er det da på plads. Nanna skulle starte i skole og Lars på arbejde. Hverdagen kalder igen, og det er i bund og grund godt nok. Andreas skal først starte på efterskolen igen D.6 januar, så han kan fede den lidt inu. Året lægger ud med 2 runde fødselsdagen i de 2 kommende weekender, og en alm. fødselsdag. Så 2008 starter for fuld skrue.

6 kommentarer:

Kagekonen sagde ...

Her stod den også på brat opvågning efter en dejlig lang juleferie, så det var helt velgørende at læse, at jeg ikke var den eneste...

Hos Tina (a knitting chick) så jeg en pragtfuld taske og spurgte efter et mønster. Hun siger, hun har det fra dig... mon du er villig til at sende det til mig? du kan evt. sende mig en mail på kagekone (@) kagekonen.com bare husk at fjern paranteserne :-)

Kagekonen sagde ...

hm... jeg kan ikke stave, der mangler et n i enden på kagekonen ;-)

Anonym sagde ...

TANDLÆGE ups måske skulle Jeppe lige få det klaret inden han også starter igen, ellers er det jo nærmest umuligt at få en tid passet ind, vores skoletandlæger har lukket i alle ferier???

kludemutter sagde ...

Jeg skriver lige Kagekonen ,)

Ja,Anne det er lige med at få det hele ordnet. Andreas og dem har heldigvis fri nogle mandage ind imellem ( Tandlæge fri kalder de det)

lifeondyssen sagde ...

Her holdt det også hårdt .. og sikke mørk dagen har været men dryssede lidt med sne .. så er det til at holde ud :-)

Anonym sagde ...

klintsøgård er benhård, selv dagene op til påske er skoledage,,,så kan han lær´det fniiis