søndag den 6. januar 2008

Det lykkes.

Vi kom til fest, men sikke et vejr vi kørte i. På vej mod Fyn ændret vejret sig og vi kørte i sne og slud. Vi fulgtes med Lars´s søster Lis og hendes mand Jan fra Odense. Det var vist godt nok, for de er mere kendt på de veje mod Pejrup.For det er godt nok uden på landet, når man ikke er vandt til at komme på de kanter. Vi kom for sent frem,det var vi ikke de eneste om. En god fest var det.

Idag er Lars kørt til Hobro med bilen fuld af unge mænd op på skolen igen.Andreas ville gerne af sted så de var der når skolen åbnede klokken 16. Der skulle pakkes ud inden der kom for mange der skulle snakkes med.
Så nu er her stille igen, værelset har set en støv klud og sengen har fået rent på.
Ja,kald det bare forkælelse ;O

Nu sidder jeg her med en underlig tom fornemmelse, det er underligt at sige farvel efter 14 dage. Det vænner jeg mig vist ikke til. Ikke at jeg tudder eller syntes han skal blive hjemme. Næ, bare en mærkelig følelse.

Noget af tiden er gået med at lede efter en efterskole til Nanna. Gerne en med sprog, Fransk og Spansk. Håndarbejde må der også gerne være.
Kender du en god en så må du gerne give et tip.

Andreas er også gået på jagt efter en anden efterskole, MÅSKE. Ikke at Han/vi er utilfredse med Østerskov, slet ikke. Vi har bare talt om at det måske var sundt at prøve en anden i 10 klasse. Vi får se hvad der sker, vi har fundet en som vi skal op og besøge. Den ligger ikke tættere på, den ligger bare over mod Skive istedet for.
Er der ikke noget med et uld spinderi derovre ;)

5 kommentarer:

Laila-H sagde ...

Uha jo, henrisens uldspinderi ligger i Skive, men de har "heldigvis" kun åbent tirsdag og torsdag.
Skal vi snart have aftalt afhentning af et stk strikkemaskine??

Anonym sagde ...

Ja, hvis du ikke har besøgt Henriksens uldspinderi i Skive, så må du afsted, det er en sjov gammel fabrik, som for os strikketossede er spændende at se.
Ellers kunne jeg anbefale Klintsøgård, men det er jo en dagsrejse væk for jer, men de har 10.klasse
Jeppe kom ikke afsted, ligger her med 39.4 og skal vist lige til lægen igen. øv for ham...men hvor jeg dog kender dine følelser omkring det at sende afsted.

kludemutter sagde ...

JO, det har jeg mange gange i tankerne, Laila.
Er det idræt Anne, det må han ikke mere. Knæet ;((
Det er da høj feber, sikke træls han ikke kommer der op efter en lang jule ferie. Han må til at blive rask igen.

lifeondyssen sagde ...

Yt han savner også dig ;-)
Prøv lige at check www.efterskole.dk med mindre du kender den allerede :-)

Anonym sagde ...

Hej Yt
Du efterlyser en god efterskole. Nu ved jeg ikke hvad din søn lige er til, men vores datter har (i 2 år)været på Sundeved Ungdomsskole i Bovrup, mellem Sønderborg og Åbenrå. Det er en kanongod efterskole. Her gør de det i musik, sang, masser af idræt, natur,kreative fag og meget andet rigtig godt. Kan varmt anbefales. www.sundeved-ungdomsskole.dk Med venlig hilsen Kis Christiansen, Als