lørdag den 9. februar 2008

Dele ferie !!

Nanna har ferie nu, Andreas i næste uge. Så vi holder dele ferie, det kommer Nanna til gode for hun får lige et par dag ekstra i uge 8. Mandag lægger vi ud med et besøg i det nye butiks center i Vejle, og så må vi se hvordan de 14 dage former sig. Vi skal til tyskland en dag, til Odense og skøjte en anden dag og så skal de herre vist have den dykkertur i tanken med hajer og div. fisk en dag. Så lidt planer er der.

I dag har vi været på torvet, bytte Lars´s fødselsdags gaver. Der står en gang gulerodsboller og hæver. Solen skinner og afsløre nogle beskidte vinduer, så de får lige en tur nu. Med hjælp fra Nansen. Lars er gået uden for og rydder lige lidt op, juletræerne må væk nu.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder til I får en superferie...Her har alle fri i uge 7...vi skal hygge os herhjemme, med strikketøj( mig ) computer ( Jeppe ) veninder ( Ditte ) oprydning ( Eddie...og mig )
God ferie til jer alle

lifeondyssen sagde ...

Her er det kun ungerne der har fri .. Mio skal i biffen med sin mormor, Manne skal sove skønhedsteenagesøvn og hænge ud med vennerne :-)
God ferie til jer alle