mandag den 18. februar 2008

Drømme kommer, drømme går.

Andreas var til kontrol på sygehuset i dag. Det ser fint ud, det er stadigvæk lidt løst knæet.Fysse behøves ikke mere, der har han også gået siden sommer. Må begynde at deltage i gymnastik. Så godt så det ud, lige til vi bragte uddannelse ind i samtalen. Andreas vil stadigvæk gerne ind til militæret og frømandskorpset. Så begyndte vores knælæge at sige at det kan han nok ikke, og han ligeså godt kan begynde at se sig om efter en anden uddannelse. Knælægen og Lars ville til at fortælle Andreas om hvor hård uddannelsen er. SÅ fik Andreas nok, de 2 herre fik afvide at de ikke behøves at sidde og spille kloge, for han havde altså læst alt om uddannelsen og han havde tænkt sig at søge ind. Det SKAL prøves, indtil det modsatte er bevist. Så det bliver spændene hvem der får ret, jeg ved godt hvem jeg holder med. Andreas fundet kampgejsen frem, fedt.6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejligt når ens drenge siger fra, og går efter det de gerne vil...held og lykke til ham...

Britta sagde ...

Jeg søgte en gang ind på journalisthøjsskolen og alle sagde at det er SÅ svært at komme ind og det klarer du ikke. Det gjorde jeg så heller ikke, men jeg prøvede! Og havde jeg ikke gjort det ville jeg have fortrudt det...
Jeg kunne aldrig drømme om at sige til nogen at de ikke kan dette eller hint - man kan altid prøve.

Godt at høre at der er kampgejst i ham :-)

Tina sagde ...

HVor er det også synd at forsøge at tage drømmen fra ham!! Forsøges, det ska det da!! Jeg håber sådan det lykkes for ham uanset :) Og at knæeet selvfølgelig holder! De kære læger KAN godt tage fejl :);)

kludemutter sagde ...

Ja, de kan godt tage fejl.
Og hvis det er det han vil, også om et år eller 2 så skal det prøves.
Så kan han ikke fortryde han ikke prøvede.

lifeondyssen sagde ...

Stædighed giver mange gange pote.

Losarinas mor sagde ...

Seje knægt!
Selvfølgelig skal han da prøve og han har jo noget tid til at træne det møgknæ ..