tirsdag den 5. februar 2008

Eva Jørgensen.

I aftes var vi i tøjhuset, og høre et foredrag med Eva Jørgensen. Om den bog hun har skrevet om at miste sin elskede, og alle de tanker og ting der er i sådan et forløb. Det var bare godt, en skøn pige er hun. Lige til og ikke spor ondt af sig selv.
Hun fortalte på en meget levende måde, så alle kunne forstå. Bogen opstod da hun ledte efter noget om at miste, og fandt ud af at der ikke var skrevet ret meget.
Eva syntes ikke det kunne passe, at hun var den eneste der tænkte de forbudte tanker. De tanker vi ikke tør sige højt, i skræk for at blive misforstået. De tanker man kun kan sætte sig ind i, når man har mistet en der står en meget nær, og har prøvet alt det der følger med ved at miste og sorgen bagefter. Om at give sig selv lov til at sørge. Sorgen er hjemløs, som hun så flot sagde.

Jeg kan kun anbefale bogen http://www.rosinante.dk/bogtitler/Joergensen,%20Vi%20ses%20i%20morgen.htm. Jeg skal have den på hylden, for den skal læses igen, tror der er meget jeg ikke fik rigtigt fat i, i min iver da jeg læste den.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke en god aften I har haft...bare hun dog kom til Sorø, måske jeg skulle foreslå en bibliotekar det?

kludemutter sagde ...

Ja, Anne det var også en bibliotekar der havde overtalt Eva til at komme til Fredericia. Tror ikke det er noget hun ellers gør, foredrag om bogen altså. For hun tager ud og holder foredrag.

Tusindfryd sagde ...

Jeg har længe gået som katten om den varme grød, for Eva kommer til Hjørring her i løbet af foråret. Jeg ville egentligt gerne høre hende, men jeg er også bange for at det måske vil gøre for ondt i min sjæl.

lifeondyssen sagde ...

Hvor ville jeg gerne høre hende .. ja desværre er sygdom og døden et stort tabu. Fanastisk hun har skrevet en bog.