lørdag den 23. februar 2008

Jeg ledder efter en ny skabelon.


Jeg vil gerne have en ny skabelon til min blog, så jeg leder. Kom så i tvivl er en template det samme som en skabelon ??
Kan jeg nu hitte ud af det, og skal man til at rette det hele til ?? En ny banner ligger og venter, men det vil pynte med en baggrunds farve på bloggen til den. Der er så mange derude der efterhånden har de fineste baggrunde. Nå, jeg leder vidre i morgen, min øjne er snart firkantet af at sidde her. Samtidig er jeg lidt sur på mig selv, over at det tager så meget af min tid, med alle de fikse ideer. Det skal jo se pænt ud ;) Og hold da op hvor lære man meget, både med det ene og andet og mere modig bliver jeg også. Bare jeg nu ikke bliver overmodig og kommer til at slette hele skidtet. Så er der da en grund til at starte på en frisk :O
Nu vil jeg gå ind og kaste mig over mit strikketøj, Isager Tokyo. Lars har stukket hovedet ind for at se om der var liv i mig inu, tror han keder sig, må heller gå ind og drille ham lidt ;)) Nanna er til sjov lørdag i hallen. Andreas er rejst vidre til Århus, op til en af de nye kammerater. Kage bliver han kaldt. Andreas bliver kaldt Bubbi eller guldhamster. Har jeres unger også nogle sjove øgenavne ??

6 kommentarer:

Olines sagde ...

Hvordan får du baggrund på bloggen? Det kunne være så smart!

Laila-H sagde ...

du laver så meget flot, så det med baggrunden skal du også nok få fundet ud af.
Min sønnike har altid heddet "feler" mellem venner, og det hedder han stadig i en alder af 26

Anonym sagde ...

Jeppe hed mini i folkeskolen, på efterskolen noget så opfindsomt som "Sorø"

Septemberliv sagde ...

Er det "bare" en farvet baggrund du vil have eller en med mønster?
Jeg er total analfabet på det område, men da jeg sidst skiftede baggrund, så jeg at der under 'layout' og 'skrifttype og farve' øverst i boksen til venstre er en der hedder 'baggrundsfarv' på siden. Det er da en begyndelse. Men med mønster, kan jeg ikke hjælpe :o(
Har læst at 'Hverken fugl eller fisk' har brugt baggrundsmønstre herfra http://www.squidfingers.com/patterns/1/
Men ved ikke, hvordan du får dem på bloggen (kan heller ikke finde ud af at linke på en kommentar. Kommer nok med tiden).
Alt dette ved du sikkert allerede, men så har jeg følt mig hjælpsom :o)
God søndag!

Kludemutter sagde ...

Jeg ønsker mig "bare" en baggrund.
Men den skabelon jeg har nu farver hele siden, derfor er jeg nød til at finde en ny skabelon først.

Unknown sagde ...

Du har godt nok gang i meget!
Spændende!
Øgenavne er åbenbart noget de unge mennesker holder af at bruge!