fredag den 8. februar 2008

På besøg.

Torsdag morgen blev jeg ringe op af Laila, en pige der har fået mit gamle job hos Ulla paaske. Laila skulle lige høre hvordan jeg plejede at klippe i det stof til engle. Og det noget være noget at klippe i, Laila kede sig, da Ulla jo ligger på sygehuset på 2. mnd. Da bilen stod i indkørslen tog jeg derud og drak kaffe. Ulla har fået flere sammenbrud på rygsøjlen, de troede at det var knogle skørhed og Ulla var lettet over at det ikke var kraft. Men,men da de ikke kunne forstå at Ulla kunne ligge ned og få sammenbrud, lavede de nogle nye undersøgelser som desværer viser sig at være rygmargskraft. For f..... da også. Den skide sygdom. Heldigvis er Ulla en rigtig fighter,så jeg er sikker på hun nok skal komme sig igen. Men hvordan Ulla´s fremtid ser ud er der ingen der ved. Det næste år er alt undervisning og andet aflyst. Heldigvis har de Laila til at passe butikken hjemme og på nettet.
Jeg tænker meget på Ulla og Arne og deres 2 børn, men jeg ved at de sammen nok skal klare det her også.

3 kommentarer:

Tina sagde ...

NEJ det er jeg ked af at læse! Kunne det da for pokker bare have været knogleskørhed.
Jeg håber inderligt de har opdaget det i tide og kan give Ulla kyndig hjælp, så hun snart igen kan trylle flere flotte strømpenisser frem!!! :)

Anonym sagde ...

hvor trist...håber hun er i gode hænder...jeg talte lidt med hende på håndarbejdsmessen i Vissenbjerg sidste år,,hun virkede som et dejligt rart menneske

kludemutter sagde ...

Ja, det er trist. Men hun skal nok klare det, det skal hun. Havde bestemt at de ikke ville med til Vissenbjerg inden dette skete.