fredag den 15. februar 2008

Sikke en fredag.

Hvorfor sidder jeg der og strikker. Jo, det er såmændt fordi bilen ikke ville køre mere. Nanna og jeg var ellers på vej op efter Andreas, der skal hjem og holde ferie. Bilen smed lige alt vandet og så kunne vi ellers ikke komme længere.Til Hadsten nåede vi. Ringede efter Lars, der lånte en bil på arbejde og kom efter os. Tiden var ved at være knap, så vi blev sat af i Vejle, i forårs tøj. Om det var koldt, ja s.... koldt var det. Lars kørte op efter Andreas, vi blev samlet op i Vejle igen efter 4 timer. Vi så forretninger, ikke lige dem vi havde planlagt. I Ikea skulle vi, men nej, ikke idag. Så det har vi til gode. Bilen blev hentet, og Lars så den på fejebladet den modsatte vej.


Så hvad gør vi nu lille du ?

Det er weekend og vi skal til Odense og skøjte i morgen. Handlet har vi heller ikke. Dykkerfødder skulle hentes i Kolding. Livet uden bil er vist ikke noget for os.

Bilen holder i indkørslen, køre kan den bare ikke, æv bæv. Kan næsten se den står og griner af mig. Så kan de lære det kan de ,O


Heldigvis har min kære søster og svoger en bil i overskud i weekenden, da de ikke er hjemme. Den må vi gerne låne. Er vi ikke heldige.

Den der ler sidst ler bedst :)))
Andreas griner og driller mig inu. Det gør han nok resten af ferien.
Han er sikker på jeg var helt hys og oppe og køre over det.
Nej, jeg tog faktisk ganske roligt.
Så da Lars skulle til Vamdrup med lånebilen og jeg sagde han skulle køre ordenligt. Hvad tror i så den møj valp sagde ??
Ja, bare kør som mor.
Og jeg smiler, for vi elsker at drille hinanden. Ham og jeg.


2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Æj, uheld som dette , kommer altid ubelejligt.

Dorthe sagde ...

Godt du havde strikketøjet med!!!
Håber bilen snart er i orden igen.
Knus fra
Dorthe