mandag den 31. marts 2008

Lovet for meget ;)

Andreas bliver jo lige snart 16 år og han er på skolen og holder føs´dag.
Det bliver spændene at prøve for ham, sammen med 100 andre elever og venner.
Så var det jo lige mit moder hjerte kom til at love formeget. En kagemand til 100 elever, mest stor slikkende unge mænd. I dag har jeg så været ved at ringe rundt til bagere i Hobro og omegn,
en bringer ikke ud, en anden er lukket og tilsidst lykkes det, meeeeeeen 1100,- for en kagemand er mere end jeg vil give, så nu er jeg på den. Den unge mand ønsker ikke besøg af de gamle, så derfor kan vi ikke selv køre op med en. Det ville være pinligt om vi troppede op, det kan jeg endeligt godt se. Løsningen bliver vist en slikpose til hvert værelse istedet for, mon ikke det går.
De mødre hjerter er jo bløde......

Nanna syntes godt nok det er mærkeligt han ikke er her på dagen, og har derfor valgt at takke nej til en pige fødselsdag på fredag, når han kommer hjem. Så har vi lovet hende at holde en mini fødselsdag for Andreas med godt mad og fælles film. Ååååå det lille pus :O
Så må vi jo håbe Andreas ikke har andre planer........., måske han lige skal informeres om vores planer. Ellers bliver Nansen hvis gruli skuffet.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, hvad kan man dog ikke få rodet sig ud i ? nå tillykke med Andreas, sådan lidt på forhånd.

Gitte/ditogdut sagde ...

For pokker Yt. Jeg er lige på den anden side af gaden.. På konferencecenteret ved handelsskolen. Men men, kan jeg gøre noget må du altså sige til :-) Jeg kan da altid bare stille det ude i receptionen, og herren selv henter det :0)