fredag den 27. juni 2008

Der vaskes.

Vaskemaskinen er på overarbejde. Andreas er nemlig hentet hjem i dag. Så nu skal alt tøjet en tur igennem vaskemaskinen, det trænger til at blive vasker ordenligt igennem, ingen spare tur hvor der bliver proppet så meget som muligt i maskinen, som drengene har, det koster jo at vaske og tørre tøj ;)


Det var hårdt at skulle hjem, Rektor holdte en god tale. Derefter havde flere elever bedt om ordet, de ville sige tak for at skolen havde hjulpet dem, til at blive hele mennesker igen, mange af dem har nemlig ikke haft det særlig nemt i folkeskolen, ikke alle syntes det smart at spille rollespil og så bliver man mobbet godt og grundigt. Så de elever som kom krybende langs fodpanelet kunne pludselig stå foran de andre elever, lærer og forældre og holde tale. Det var bare så fedt at se dem. Derefter blev de alle kaldt op en efter en for at modtage deres afgang bevis. Slut på et super år.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

I dag skal vi så hente Jeppe...også han har haft et super år, lige som jeres Andreas...Nu er de vist klar til at komme i gang med næste skoleår ? UHHH hvor jeg glæder mit til klokken 11.30 så kører vi nordpå for at hente ...
Så skal min vaskemaskine nok også sættes i gang med en vask eller to :-)