søndag den 22. juni 2008

- sy og - strik.

Ingen håndarbejde er det blevet til i weekenden. Fredag aften måtte vi forlange at de indlagde vores mor, da vi ikke turde tage ansvaret længere. Om formiddagen havde hun været til kontrol med hendes brækkede lårben, tilbage fra januar. Fredag kunne de så konstatere at begge søm er på vej ud og knoglen er død, så tror da fanden hun har smerter. Hun var lang væk i blikket og vi havde svært ved at se hvordan vi skulle passe hende til torsdag hvor hun igen skal opereres, søm og den døde knogle skal fjerne. Så lige nu er der ingen der kender fremtiden for mor.
Det er frygteligt at se hende have så ondt og krige af smerte når de røre hende. Vi er glade for vi forlangte ar få hende indlægt, for efter poser med salt og sukkervand og 2 poser blod er hun meget bedre, har fået farve i kinderne og er for første gang i meget lang tid varm. Kærlig pleje og god omsorg er også godt. Så nu håber vi hun kan nå at samle kræfter til på torsdag.
Puha, det er svært at overskue hvad der skal ske bagefter, om hun kommer til at kunne klare sig hjemme, eller hvad vi lige gør. Fredericia kommune er nemlig ikke noget god kommune at bo i når man kræver pleje og pasning. Vi får se, vi har kæmpet før og kan igen.

1 kommentar:

Tine sagde ...

Det lyder rigtig træls med din mor.
Godt at i fik hende indlagt.
God bedring med hende.